Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

VALİ DPÜ AÇILIŞ TÖRENİNDE

Sayın Valimiz, DPÜ’nün 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni’ne katıldı
Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) 2023-2024 Akademik Yılı, Valimiz Sayın Musa Işın’ın katılımıyla gerçekleştirilen törenle başladı.
▪️ “ÖĞRENCİLERİMİZİN BARINMASI, HUZURLU VE MUTLU BİR EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI GEÇİRMELERİ İÇİN REKTÖRLERİMİZLE BİRLİKTE TEDBİRLERİMİZİ ALIYORUZ”
Yeni akademik yılın Kütahya’ya, üniversiteye ve öğrencilere hayırlı olmasını dileyen Sayın Valimiz, “Öğrencilerimizin güvenli, huzurlu ve mutlu bir öğrenim süreci geçirmesi için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek zorundayız. Barınmanız, huzurlu ve mutlu bir eğitim ve öğretim yılı geçirmeniz için rektörlerimizle birlikte tedbirlerimizi alıyoruz. Sizin problemlerinizi çözmek, ihtiyaçlarınızla ilgilenmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.
▪️ “KÜTAHYA HEM TARİHİ HEM KÜLTÜREL YÖNDEN ZENGİN BİR İL”
Kütahya’nın öğrenciler için avantajlı bir il olduğunu, şehrin tarihi ve kültürel açıdan zengin bir yer olduğunu belirten Sayın Valimiz, “Kütahya’yı tercih etmekle iyi bir karar verdiğinize ve pişman olmayacağınıza inanıyorum. Geleceğiniz umut dolu, huzurlu ve mutlu olacaktır” dedi.
▪️ “DAHA ÇOK ÇALIŞMALI VE ÜRETMELİYİZ”

Gençlere sadece bir tavsiyede bulunmak istediğini dile getiren Sayın Valimiz, “Daha güçlü bir ülke ve toplum olmak adına daha çok çalışmalı, daha çok gayret göstermeli, üretmeli, teknolojiye odaklanmalı ve bu ülkeye daha fazla katkı sağlamalısınız” ifadelerini kullandı.
Törende; Belediye Başkanı Prof. Dr. Sn. Alim Işık, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Sn. Süleyman Kızıltoprak, iş insanı Sn. Nafi Güral ve YÖK İlme ve Talebeye Hizmet Ödülü sahibi Prof. Dr. Sn. Salih Tuğ da birer konuşma yaptı.
Akademik yılın ilk dersini ise Prof. Dr. Sn. Nurhan Atasoy verdi.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.