Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

VALİ ÇELİK’DEN KÜLTÜR VE SANAT EVİNE ZİYARET

Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya İl Özel İdaresi tarafından restore edilerek Kütahya Valiliği tarafından Kütahya Kültür ve Sanat Derneğine (KÜSAD) tahsis edilen, tarihi Germiyan Beylik Konağı’nda hizmet veren Kütahya Kültür ve Sanat Evi’ni ziyaret etti.
KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız tarafından karşılanan Vali Ali Çelik; atölyeleri ziyaret ederek eserleri inceledi. Yıldız; Kütahya’nın çeyiz sandığı, doğu yatağı, yöresel kıyafetleri ve eserler hakkında Vali Çelik’e bilgiler verdi.
“ÇALIŞMALARI KÜTAHYAMIZLA BULUŞTURMALIYIZ”
KÜSAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Vali Ali Çelik, “İnşallah bu çalışmaları daha yaygın bir şekilde Kütahya’mızla buluşturacak projelere birlikte imza atarız. Önemli olan çini, resim ve diğer sanat faaliyetlerinin belli bir alanda belli sayıda insana hitap eden alanların dışına çıkıp birçok kişinin hayatının bir parçası haline gelmesi” dedi.

“SANATIN VE SANATÇININ KIYMETİNİ BİLEN BİR ŞEHİR”
Kütahya’nın tanıtımına katkılarından dolayı KÜSAD sanatçılarına teşekkür eden Vali Çelik, “Kütahya kendi medeniyetini, şehir kültürünü kurmuş dünya üzerindeki nadide illerden biri. Sanatın ve sanatçının kıymetini bilen bir şehir. Sanatçılarımızın çabalarını net olarak gördüm. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.