Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

VALİ ALİ ÇELİK TEKERLEKLİ SANDALYE DANS GRUBUNU AĞIRLADI

Vali Ali Çelik, Tekerlekli Sandalye Dans Sporu Türkiye Şampiyonası’ndan 1 altın, 3 bronz madalyayla dönen Kütahya Engelliler Umutspor Kulübü sporcularını ağırladı.
Elde ettiği birincilik sonrası Milli Takıma seçilerek Rusya ve Güney Kore’deki şampiyonalarda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanan Hüseyin Ayyıldız ile bronz madalya kazanan Havva Özkul, Yılmaz Teke ve Gülsüm Peker’i tebrik eden Vali Çelik, başarılarının devamını diledi.
Vali Çelik’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Hatice Yakar, “Bize şevk verdiniz” dedi.
İlk kez katıldıkları şampiyonadan büyük bir başarıyla döndüklerini söyleyen Türkiye birincisi Hüseyin Ayyıldız, “Olumsuz algıları kırıp örnek olmak istiyoruz” dedi.
Elde edilen dereceden duyduğu mutluluğu ve gururu paylaşan Vali Çelik, “Güçlü insanların, cesur hikâyelerine şahit olmaktan mutluluk duydum. Dünyanın en güzel dansını sahneleyen ve şehrimize bir ilki yaşatan sporcularımızı yürekten kutluyorum. Örnek başarıları daim olsun inşallah” diye konuştu.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.