Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

VALİ ALİ ÇELİK, POLİS ŞEHİTLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Kütahya Valisi Ali Çelik, Türk Polis Teşkilatının 176. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası sebebiyle Polis Şehitliğini ziyaret etti.
Kur’an- Kerim okunup dua edilen ziyarette Vali Çelik’in şehitlerin kabirlerini tek tek ziyaret edip karanfil bıraktı.
Şehitlik Defteri’ni imzalayan Vali Çelik şu ifadeleri yazdı:
Aziz şehitlerimiz,
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıl dönümü sebebiyle, tarihi şan ve şerefle dolu aziz milletimizin siz kahraman evlatlarını şükran ve minnetle anmak üzere manevi huzurunuzdayız.
Al bayrağımızı özgürce dalgalandırmak, milletimizin can ve mal güvenliğini korumak için canlarınızı feda ederek peygamberlikten sonra en yüce makam olan şehitliğe ulaştınız. Uğruna can verdiğiniz değerlerimizi sonsuza kadar yaşatacak, gerektiğinde canımızı feda etmekten bir an bile tereddüt etmeyeceğiz.
Vicdanınızı, kahramanlığınızı, fedakârlıklarınızı nesilden nesile aktarmaya, isimlerinizi yaşatmaya devam edeceğiz.
Aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyor, sizleri rahmet ve minnetle yâd ediyorum.
Ruhunuz şad olsun!
Vali Çelik’e Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Özden, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ile şehit yakınları eşlik etti.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.