Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

VALİ ALİ ÇELİK GÜRAL PORSELENİ ZİYARET ETTİ

Kütahya Valisi Ali Çelik, iş dünyasına gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Güral Porselen A.Ş’yi ziyaret etti, 2021 yılı içerisinde üretime başlaması planlanan Güral Seramik’te incelemelerde bulundu.
Ziyaretine Güral Porselen A.Ş. ile başlayan Vali Ali Çelik’i Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral ile Genel Müdür Mehmet Naci Pekcan karşıladı.
Porselenin üretim aşamalarını yerinde inceleyen Vali Ali Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral ile İşletme Müdürü Uğur Turan’dan işleyiş ve üretim hakkında bilgiler aldı, işçilere kolaylıklar diledi.
Vali Ali Çelik’i ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren İsmet Güral, “Vatandaşlarımızın ve iş insanlarının yanında olmanızdan memnuniyet duyuyoruz” dedi.
İHRACAT ŞAMPİYONU

60 ülkeye ihracat yapan Güral Porselen’in kendi sektöründe en çok ihracat yapan Türk firması olarak 1. olduğunu aktaran İsmet Güral, fabrikada bin 800 kişinin istihdam edildiğini söyledi.

İhracat şampiyonu Güral Porselen’in Kütahya’da üretim yapıyor olmasının övünç kaynağını olduğunu belirten Vali Çelik, “Pandemide ülkemizi ayakta tutan sanayi üretimi oldu. Üretmekten başka şansımız yok. İlimize ve ülkemize katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
GÜRAL SERAMİK 2021’DE ÜRETİME BAŞLAYACAK
Vali Ali Çelik daha sonra 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyete geçecek olan Güral Şirketler Grubu’nun yeni yatırımı Güral Seramik’te incelemelerde bulundu.
140 bin m2 kapalı alan üzerine inşa edilen fabrikanın 11 milyon kapasiteyle 2021 yılı içerisinde üretime başlayacağını kaydeden İsmet Güral, fabrikada 300 kişinin istihdam edileceğini söyledi.
Yatırımın hayırlı olmasını dileyen Vali Ali Çelik, Kütahya için çalışan, üreten herkese imkanlar dahilinde gereken tüm desteği vereceğini söyledi.
Ziyarette Vali Ali Çelik’e Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Albayrak ile İŞKUR Kütahya Müdürü Kamil Uçan eşlik etti.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.