Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

VALİ ALİ ÇELİK GELENEKSEL SÜNNET TÖRENİNDE

Kütahya Valisi Ali Çelik, Simav’da bir asra yakın geçmişi olan geleneksel Büyük Hayır ve Sünnet Töreni’ne katıldı.
Simav Belediyesi tarafından düzenlenen toplu sünnet töreninde 20 çocuk sünnet oldu.
Törene Vali Ali Çelik’in yanı sıra Kütahya milletvekilleri İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Ahmet Erbaş, Simav Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Halk oyunları ve mehteran ekibinin de gösterilerini sunduğu programda Geleneksel Okçuluk Turnuvasında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.
Vali Çelik, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Sünnet olan çocuklarla yakından ilgilenen ve aileleriyle görüşen Vali Çelik, çocuklara çeşitli hediye ve harçlık verdi.
Bir asra yakın süredir düzenlenen geleneksel törende Simavlılarla bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu paylaşan Vali Çelik, “Milletleri millet yapan değerleri, kültürleri, inançları ve birliktelikleridir. Aileden başlayarak en önemli şey birlikte olmak. Başarılar, bir ve beraber olduğumuz müddetçe anlamlı. Birlik ve beraberliğimizin tıpkı bugün olduğu gibi her alanda güçlü olmasını diliyor, başta Simav Belediye Başkanımız Adil Biçer olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Rabbim çocuklarımızı ailelerine, vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar eylesin” dedi.
85 yıldır devam eden törenin yüzyıllarca daha devam edeceğine olan inancını da paylaşan Vali Çelik, “Yeter ki değerlerimize sahip çıkalım, onları koruyalım. Rabbim devletimize milletimize zeval vermesin” dedi.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.