Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

VAH LİNYİTSPORUM OLMADI KURUÇAYSPOR GEÇMİŞ OLSUN KALE

Perşem günü,karakovada Tavşanlı 1. amatör lig maçlarının üçünü de izledik,hem onlardan aklımızda kalanları yazalım,hem de bir kaç konuya değinelim,maksat takipçilerimizle muhabbet olsun.

Neden vah Linyitim dedik,ondan başlayalım.Hesapta,Tavşanlı’nın markası,hesapta Tavşanlı’nın milli takımı.Ama Tavşanlı’da,oynayacağı maça uygun saha bulamıyor,ver elini Domaniç.Allah aşkına,buna vah vah demekten başka ne denilebilir.Tabi böyle olmasının birinci nedeni,karakova tesislerinin hala yetişememiş olması.Karakovaya çözümü hangi yetkili kurum bulacak?Tavşanlı Belediyesi,sayın başkan Mustafa Güler,gözünü seveyim şu işe bir el at artık diyeyim en iyisi.

26 kasım linyit

Biliyorsunuz,Çarşamba günü oynanan maçlardan sonra,Kuruçaysporun ligden düşmesi kesinleşti.Kuruçaysporun ilk yaptığı iş,son maça çıkmama kararı almak olmuş.Kulübün teknik direktörü sayın Hüseyin Şentürk’e sorduk neden diye?Küme düştük,herkesin morali bozuk,yönetimin aldığı karardır diye yanıt verdi.Kendi açılarından makul görünebilir,yapacak bir şey yok diyor sayın Şentürk.Ancak açıkcası bizimde içimize sinmedi pek.Kuruçayspor son maçını oynamalıydı,sportmenlik bunu gerektirir bizce.

30 kasım çiğdem tamer kolay

Tabi bir de,işin Çukurköyspor cephesi var.Perşembe günü,Çukurköyspor başkanı sayın Sinan Çiğdem ve bu aralar Çukurköysporla ilgilenen Mehmet Kolay ve Tamer Kıran hocayla sohbetimizde geçti mevzu.Mehmet Kolay şöyle dedi,bizim kırmızı kartlı sporcularımız vardı.Kuruçayspor maçında cezalarını çekeceklerdi.Şimdi maç oynanmayınca bu cezalar,otomatikolarak,play of maçımızın ilkinde çekilecek,bu Çukurköyspora haksızlık olmuyor mu?Evet bizce de Çukurköyspor tarafı haklıdır gibi görünüyor.

30 kasım büber serer

Perşembe maçları sonucunda B grubunun liderinin belirlenmesi son maça kaldı.Düğümü Beyköyspor-Hanımçeşmespor maçı çözecek.Hanımçeşmespor demişken,teknik direktörleri,Mehmet Kale’nin takımın başında olmayışı dikkatimizi çekti.Sağlık sorunları varmış,üç maçtır yokmuş takımın başında.Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz sayın Mehmet Kale’ye de.

30 kasım kale

Çardaklıspor yöneticilerinden,Mesut Ertan ve takım kaptanı İbrahim Ertan’ıda tebrik ettik.Arada kaptan İbrahim hoca,dur hep sen mi çekeceksin diye,telefona sarılıp resmimizi çek ti de açıkcası hoşumuza da gitti.

İlk maç öncesinde,Beyköyspor başkanı,Harun Büber,genel koordinatör Murat Kader’le de grubun durumunu ve maçlarını konuştuk.Her ikisi de grubu lider bitireceklerine inanıyor.Halen Moymulsporda oynayan,Mehmet Emin Büber’de maç izlemeye gelmiş.Malum Beyköyspor,Büber ailesi gibi sanki.Arada M.Emin Büber’le sağlık görevlisi Niyazi Serer,bayağı bir futbol muhabbeti içine dalmışlardı.

30 kasım ben murat kader

Ayvalıspor yeni bir başkanda çıkartacak gibi kendi içlerinden.Halen takımda futbol oynayan Mustafa Kaderli kulüp başkanı olacakmış.Hem başkanlık yapan hem futbol oynayan Yakup Özlü’de evet öyle olacak diye doğruladı.Ama bizim de bir yere gideceğimiz yok,hep yanlarında olacağız tabi diye konuştu Yakup başkan.

30 kasım ayvalı 4

Tesisler görevlileri Ali Kaynak ve Mustafa Can’lada bölüm bölüm sohbet ediyoruz tabi.Sağ olsunlar ilgi gösterirler orada olduğumuz zamanlarda.Ali Kaynak,evlatlarımız yaşında bile olmayan genç arkadaşlarımızdan.Bu genç yaşına rağmen arada nasihat eder bize,yahu abi girme şu konulara diye.Gene aklımıza takılan bir konu var da,sana ne bundan bırak boş ver dedi.İyi bakalım diyoruz,şimdilik o da tabi.Mustafa Can ile de bir ara sadece iilk on birle gelip,yedek futbolcuları olmayan takımlardan konuşuyorduk.Sana bir şey söyleyeyim,bak aslında sahada bir kişi eksik takım daha iyi oynar dedi.Yapma peki neden öyle oluyor dedik doğal olarak.Sahada kalan 10 kişi biraz daha fazla koşar,canını daha çok dişine takar diye yanıtladı.Eski futbolcu olan sensin,elbette sen haklısınır dedik ona da.

Şimdi kafamıza takılan konulardan biri,il disiplin kurulunun verdiği cezalardır.Özellikle Tavşanlı amatör liglerinde,ilgililere verilen cezaları da takip etmeye çalışıyoruz.Açıkcası bu cezalar verilirken,pek adaletli olunmuyor gibi geliyor bize.Örneğin göstermelik ceza vermeyeceksin kardeşim,kim hangi cezayı hak ediyorsa verip geçeceksin.Ayrıntılara dalıp boğulmayalım şimdi bu konunun içinde.

Şimdi yazacağımız konu da biraz üstü kapalı olacak da,bu kadar da yazmasak çatlarız.Kardeşim,her hangi bir futbolcu,daha maçı başlamadan,soyunma odasında sigara içer mi ya?Her ne olursa olsun,futbolcu soyunma odasında sigara içmez,içmemelidir.Tabi futbolcu kadar,ona göz yuman,her düzeyde yönetici ve teknik adam da,doğru yapmamaktadır.

30 kasım ben

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.