Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

VADESİ DOLAN GİDİYOR,GERİDE KALANLARI ÜZEREK

Geçtiğimiz günlerde bu hayat tam anlamıyla boktan diye yazmıştık sanal alemde.Sebebi elbette kaybettiklerimizin üzüntüsünden ya da onulmaz hastalıklara yakalanmasındandı.Söze hangisinden başlamak gerek tam olarak da kestiremiyorum da,önceliği kapı komşumuza verelim.

Çakmakların Ruhan Çakmak vefat etti evvelsi gün.Nerdeyse 40 yıllık komşuluğumuz var ve eşimizin tam anlamıyla can ciğer arkadaşıydı.Tam benimle yaşıtdı ve hayatı ana ve babasına bakmakla geçiyordu.Babası 95 yaşında Eyüp Çakmak amcamız,annesi 90 yaşında Münevver teyzemiz.Anası babası dururken,bırakıp gitti komşumuz Ruhan.İsyan etmek değil bu sözlerimizde,gerçekten üzülüyor insan.

Biraz daha geriye gidelim,Yenialilerin Recep Yılmazel amcam.Çocukluğumuzdan tanırız,babamız kadar sevip saydığımız muhteşem insan.G.L.İ de puantör olarak çalışır,Madenciler mahallesinde otururdu.Kendisi gibi muhteşem dört evlat yetiştirdiydi desem de çok doğru olur.Mehmet Zeki,Alaatin,Yüksel ve Mesut Yılmazel.Her biriyle güzel anılarımız elbette var.

 

22 kasım mezarlık babam 22 kasım ilhan

Ve bugün vefat haberini aldığımız iki isimden ilki.Mehmet Yılmaz,Tunçbilek Madenciler mahallesinde ta ilkokul çağlarımızda,bitişik lojmanlarda yan yana oturduğumuz bir başka dünya tatlısı insan.Uzun süredir rahatsızmış,bugün acı haberini duyduk.Daha bir hafta önce oğlu İlhan’ı gördüğümüzde,evde hanıma söylemiştik.Sonrasında Mehmet abi ve Aysel abladan konuşmuştuk.Gidelim bir gün ziyaretlerine diye hep konuşurduk da nasip olmadı bir türlü.Allah eşi Aysel ablaya,oğlu İlhan ve kızları,Ayhan,Beyhan ve Reyhan’a uzun ömür versin.

Son olarak Dedeler köyünden emekli öğretmen Hasan Kılıçaslan,onun vefatını da bugün öğrendik.Cumhuriyet Halk parti üyesi olması vesilesi ile tanışırdık.Eitim camiası ve çevresinde sayılıp sevilen bir arkadaşımızdı.

Başa ana ve babamızı da ekleyerek,bütün vefat eden sevdiklerimize Allah rahmet etsin.Geride kalan ailelerine sağlıklı güzel ömür versin.

 

22 kasım mezarlık ben

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.