Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

UTKU FATİH KADIOĞLU GÖBEL GENÇLİKSPOR

ALİ MERMER:Utku merhaba bu haftayıda boş geçmedin.Bence zor geçecek gibi görünen Derbent maçını kolay kazandınız.Sen ne dersin maç için?

UTKU F. KADIOĞLU:Merhaba Ali amca evet aslında kolay olmadı. Bu hafta maça takım olarak çok iyi hazırlandık. Ercan hocamız Ömer hocamız ve Barbaros hocamızla bütün hafta rakibin zaafları üzerine çalıştık. Ve sonucunda güzel oyunla güzel bir galibiyet elde edip şampiyonluk yolunda önemli bir yol kat ettik.

ALİ MERMER:)Peki bu güne kadar 9 maç oynadınız kendin ve takımını değerlendirebilir misin?Ve kaç gole ulaştın bu sezon?

UTKU F. KADIOĞLU:Şu ana kadar 9 maçta 4 gollük bir katkım var. Orta saha oynadığım için gol pozisyonlarına biraz uzağım o yüzden bende uzaktan şutlarla gol bulmaya çalısıyorum.Biz takımdan ziyade aile gibi olduk. Herkes birbirinin özelliklerini artısını eksisini biliyor ve ona göre ekstra mücadele ediyor. Aldığımız sonuçlardan da bu belli oluyor.

ALİ MERMER:Kalan maçlarda en zoru Güzelyurtspor ile olacak gibi ve Başköy le maçınız var garanti üç puan.Neler geçiyor aklından kalan maçlar için,Göbel Gençlikspor işi bitirdi diyebilir miyiz?

UTKU F. KADIOĞLU:Her maça aynı şekilde hazırlanıyoruz güzelyurtspor şuan 2. sırada onlarda güzel işler yapıyor keyifli bir maç hatta şampiyonluk maçı bizi bekliyor. bizim kendimize ve Göbel köyüne bir sözümüz var, namağlup şampiyon olmak istiyoruz. Bunun içinde kenetlendik ve her maça aynı ciddiyetle çıkıyoruz. Allah izin verirse yolun sonu şampiyonluk olacak.

ALİ MERMER:Utku çok fazla uzatmayayım teşekkürler sohbet için.Eklemek istediklerini dinlerim tabi.Ve başarılar sonrası için sana ve takımına.

UTKU F. KADIOĞLU:Son olarak sana teşekkür etmek isterim. Her maçımızda oradasın yanımızdasın. Bir yandan da bizim sesimiz oluyorsun bu yüzden sana teşekkür ediyorum kendim ve takımım adına.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.