Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

UĞUR YALÇIN TAVŞANLI LİNYİTSPORUN ETKİLİ FORVETİ

ALİ MERMER:Uğur,kolay görünen aslında zor bir maçı kazandık.Neler söylersin maç için?

UĞUR YALÇIN:Rakip kim olursa olsun bize karşı ekstra konstre oluyor. iki hafta önce Yenişehir maçı ve dün oynadığımız Vitra maçı bunlara en büyük örnek.. buda bizim ne kadar güçlü bir takım olduğumuzun göstergesidir. Hiç bir maç kolay değil bu ligde biz takım olarak şu düşünceyi benimsedik her maça ayrı bir motivasyonla çıkıyoruz 2 hafta önce kendi sahamızda kaybettiğimiz puanlar bize büyük bir ders oldu şimdi daha yüksek konsantre olarak çıkıyoruz maçlara.. Dünkü Vitra maçı skor olarak çok daha farklı olabilirdi önemli olan galibiyetti onu başardık.. Yıldırım maçından sonra taraftarımıza yönetimimize şunu söyledik şimdi daha güçlü daha derli toplu bir Tavşanlı Linyitspor izleteceğiz herkese çünkü takımız oturdu uyum sorunu aştık bundan sonraki her maçımız final tek tek odaklanıp hepsini kazanmak istiyoruz inşallah..

ALİ MERMER:Kolay bir deplasmana gidiyoruz gibi,rakip Pamukova.Kazanmaya yakın tarafız ne düşünüyorsun?

UĞUR YALÇIN:Az öncede söyledim kolay maç yok rakiplermize saygı duyuyoruz. Bu hafta Pamukova deplasmanımız var orayada 3 puan için gideceğiz ve alıp geleceğiz inşallah. Şuanda 2 de 2 bir seri başlattık bu seriyi devam ettireceğiz. Biz takım olarak birbirimize güveniyoruz ve inanıyoruz hedefimiz olan şampiyonluğu yaşatacağız, yaşayacağız.

ALİ MERMER:Uğur ben çok uzatmayayım,eklemek istediğini dinlerim.Teşekkürler,siz kazanın biz sevinelim..

UĞUR YALÇIN:Son olarak da şunları söylemek istiyorum kulübümüz büyük bir camia geçmişi başarılarla dolu.. Taraftarlarımız bir slogan oluşturdular efsane geri dönecek diye bizde bu düşüncedeyiz.. Ama şampiyonluklar kolay gelmiyor bizim bir bütün olmamız gerekiyor şehirle kenetlenmemiz gerekiyor taraftarlarımızın bize sonuna kadar desteklerimini istiyoruz. Stadı doldurmalarını bekliyoruz. 90 dakika onlar tribünde bizler sahada mücadele edelim coşkulu bir şekilde.. Biz iyi sonuçlar aldıkça insanları stada daha çok çekeceğiz bunun farkındayız. Ama iyi bir takımız var bize inansınlar güvensinler sabırlı olsunlar Allahın izniyle her şey çok güzel olacak çok kaliteli ve karakterli bir takımımız var bize inansınlar biz başaracağız bu şehre şampiyonluk kupasını getireceğiz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.