Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ÜÇ KURUÇAYSPORLU ATAR ÜNLÜ VE KOCA

Bu yazımızda Kuruçaysporda forma giyen üç futbolcumuza kısa da olsa TFF verilerini dikkate alarak bakmaya çalışacağız.Ahmet Atar ve Kadir Ünlü bizce öne çıkan ikili hep Kuruçaysporda forma giymişler.Bünyamin Koca yaşça en büyükleri ve en deneyimlileri.Bünyamin de çokca takım gezen futbolcu olarak öne çıkanlardan.

KADİR ÜNLÜ
Kariyerlerine baktığımız üçlü içinde en genç olanı Kadir Ünlü.199 doğumlu Kadir.Kuruçaysporda 2014 yılında filiz lisansla başlamış.2020 yılına kadar yedi yıldan beri Kuruçaysporda oynamış sadece.İnşallah futbol yaşamının sonuna kadar Kuruçaysporda devam eder.

AHMET ATAR
Ahmet Atar 1987 doğumlu o da futbolla Kuruçaysporda tanışmış.2002 yılında filiz lisanla başlamış futbol yaşamına Kuruçaysporda.Başka hiç bir takımda forma giymemiş Ahmet Atar.Ha desen yirmi yıldan beri Kuruçaysporun içinde dolu dolu bir futbol yaşamı.
BÜNYAMİN KOCA
Hemen belirtelim Bünyamin Koca’da aslında bize göre çok kulüp gezmiş futbolculardan.Listeye almamızın nedeni nedir doğrusu bender anlayamadım.1976 doğumlu Bünyamin Koca TFF verilerine göre 1999 yılında Kuruçaysporda adım atmış.İki yıl geçirmiş Kuruçaysporda.
Sonrasında sırayla kadrosunda yer aldığı kulüplerde şöyle.Akıncılarspor-Bağlıkspor-Tavşanlı Gençlikspor-Kuruçayspor-Derbentspor-Çukurköyspor-Göbel Gençlikspor-Kuruçayspor-Gürağaçspor(hakkını yemeyelim burada üç yıl geçirmiş.)Ve son olarak 2017 yılından itibaren tekrar Kuruçayspor.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.