Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ÜÇ İSMAİL ASA VE BAYRAM VE SARIER

Biz amatör futbolumuz içerisinde her hangi bir futbolcunun uzun yıllar aynı kulüpte forma giymesini önemseyenlerdeniz.Ya da birden fazla kulüp gezmişse de gittiği takımlarda uzun süreli forma giyenlerin istikrarlı futbolcular olduğunu düşünmeden edemeyiz.Bu bağlamda tff sitesinden de araştırma yapıp düşündüğümüz futbolcuların kariyerine bakmaya çalıştık.
Futbolu kısa süre önce bırakmış olan İsmail Bayram ve İsmail Sarıer ilk gözümüze çarpanlar.Bir diğer İsmail ise İsmail Asa o diğerlerine göre çok kulüp gezmiş.Ancak oynadığı il yıllarda istikrarı yakalamış futbolculardan.Bu sezon ligler oynansaydı devam eder miydi ayrı konudur.

İSMAİL BAYRAM
İsmail Bayram 1985 doğumlu ve futbola 1999 yılında Moymulsporda adım atmış.Başladığı kulüpte futbolu bırakan ender isimlerden.Moymulsporda her yaş kategorisinde ve her ligde futbol oynamış Bayram.Hem futbol oynamış ve oynarken futbolunun son zamanlarında aynı zamanda yöneticilik yapmış.
İsmail Bayram 2017 – 2018 yılında Moymulspor ile BAL da da oynama fırsatını yakalamış.1999 yılından 2019 yılına dolu dolu futbol günleri yaşamış Moymulsporda İSMAİL BAYRAM.

İSMAİL SARIER
İsmail Sarıer 1981 doğumlu futbolla tanışması 1996 yılında Tunçbilek Belediyesporda oluyor.Futbola başladığı ilk yılların başında Tavşanlı Linyitspor ve Derbentsporda birer sezon forma giymiş İsmail Sarıer.Bu bilgileri İsmail Sarıer2den edindiğimizi söylemekte yarar var.
Ve 2019 yılına kadar Tunçbilek Belediyesporda forma giyerek aynı kulüpte futbol hayatını noktalamış İsmail Sarıer.Sarıer de Tunçbilek Belediyesporda dolu dolu futbol günleri geçirmiş.

İSMAİL ASA
İsmail Asa’da 1981 doğumlu.Aslında kendisini yapmaya çalıştığımız listeye alıp almamakta düşündük doğrusu.Düşünmemizin nedeni 2005 yılından itibaren gezgin futbolcular kervanına katılmasıdır.
İsmail Asa 1994 yılında Akıncılarsporda tanışmış amatör futbolla.Ve başladığı 1994 yılından itibaren 2004 yılına kadar Akıncılarsporda devam etmiş futbol yaşamı.On bir yıl az bir süre değil elbette.
Ama sonrasında Bağlıksporla başlayan bir sürü takım var.Neredeyse formasını giymediği kulüp kalmamış İsmail Asa’nın.En iyisi yıllşarı bir kenara bırakıp sırasıyla oynadığı kulüplerimizi yazalım.
Bağlıkspor-Tavşanlı Gençliksğpor-Moymulspor-Beyköyspor-Tunçbilek Belediyespor-Gürağaçspor-Ayvalıspor-Gençlergücüspor-Başköyspor-Ayvalıspor ve son olarak Kuruçayspor.İsmail Asa futbola devam edecek mi,ederse hangi kulüpte oynayacak merak etmiyor değiliz doğrusu.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.