Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

U17 FİNALLERİ1.KADEME MÜSABAKALARI FUTBOLSEVERLERİN İLGİSİNİ ÇEKMEDİ

Belki de Tavşanlı’da çok büyük futbolseverin haberi olmadığı ya da ilgisini çekmediği U 17 finalleri 1. kademe müsabakalarının Kütahya grubu maçlarını Tavşanlı’da oynadı.Peşin peşin Kütahya ASKF başkanı sayın Murat Cengiz ve bütün diğer yetkililere teşekkür edeyim ben,Tavşanlı’lı sporseverler adına.Müsabakaları tavşanlı karakova sahasında oynattıkları için.

9 nisan cllttin ercura

Katılımcı takımları tekrar hatırlatmakta yarar var.Bursa Araba Yatağıspor,Balıkesir Büyükşehir Belediyespor,Eskişehir Anadolu Üniversitesi,Uşak Bölmespor,Akhisar Yıldırımspor ve 1299 Bilecikspor.

9 nisan efraim

Altı takım üçerli iki gruba ayrıldı ve grup birincisi olan iki takım final oynadı ve birinci belirlendi.Finali Bursa Arabayatağıspor ile Balıkesir Büyükşehir Belediyespor oynadı.Ve Arabayatağıspor final maçını 4-0 kazanarak,ikinci kademe müsabakalarına katılmayı hak eden takım oldu.Bursa Araba Yatağıspordan Yiğit Can Kurt attığı altı golle,en çok gol atan isim oldu.Balıkesir Büyükşehir Belediyespor oynadığı ilk iki maçta gol yememişti.

9 nisan murat ve tamer

Belki maçların hafta içi oynanması nedeniyle Tavşanlı’lı futbolseverlerin turnuvaya ilgi göstermedikleri söylenebilir.Aynı şekilde Tavşanlı amatör futbolunun spor adamlarının da pek ilgisini çekmedi gibi.İlk günden itibaren turnuvayı takip eden isimlerin arasına,Erdem Gençlikspordan,Güney Erdem ve Bülen Geren ile Tavşanlı Linyitspordan İbrahim Karakaya,Hakan Aygören ve Ahmet Kandemir’i söyleyebiliriz.Atlasspordan Resul Tamer Kıran’da turnuvayı baştan sona izleyenler arasındaydı.

9 nisan bülent geren güney

Bizim için güzel geçti diyebilirim.Konuk takımların teknik adamlarıyla da kısa sohbetlerimiz oldu.Tavşanlı amatör sporunun tam içindeki arkadaşlarımızla da.Şimdi tek tek isim yazmaya kalksak,arada atladığımız olur,en iyisi hiç yazmayalım.

5 nisan askf bşkn balıkesirliler

Bizim ilk gün ilgimizi çeken isim,Fenerbahçe skavut ekibinden Mustafa Arıkan oldu.Takımı adına turnuvayı izlemeye gelmiş,en çok da R.Tamer Kıran’la beraber oldular.Pek beğendiği bir oyuncu olmadı sanırım,ikinci gün ilk maçtan sonra ayrıldı.Bir de aşık ile tanıştık,özellikle son gün tribünlerde keyifli sohbetimiz oldu.Aşık Veysel Sağbilge,Tavşanlı’ya kadar 17 yaş grubu maçlarına geldiğine göre,futbolu da bayağı seviyor demek.

9 nisan aygören karakaya

Son final günü hariç,maçlar centilmence geçti.Hakemler açısından da iyi geçti,hem yönetimleri iyiydi,hem de futbola uygun düşmeyen olaylar yaşanmadı.Ancak final günü özellikle tribünlerde hem hakemlere hem,her iki takım futbolcularına olumsuz tepkiler oldu.Tribünlerde de,Bursa’lı ve Balıkesir’li taraftarlar birbirine girdi desek yeri.

9 nisan balıkesirli aşık

Her neyse Tavşanlı’ya konuk olan bütün takımları ve şampiyon olan Bursa Araba Yatağıspor takımını tebrik ediyoruz.9 nisan ali dönmez avni mustafa7 mart balıkesir bld.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.