Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

U14 LER BAŞLADI SOYUNMA ODALARI SOĞUK

İlimiz U 14 yaş grubu müsabakaları il merkezimiz ve diğer ilçelerimizde de olduğu gibi Tavşanlı’da da başladı.Sporseverlerin bildiği gibi U 14 yaş grubuna bu sezon Tavşanlı dokuz takımla müsabakaları gerçekleştirecek.

23 aralık 3 eylül

Bu yaş grubu ile kısa bilgileri söyleyelim.Maçlar 35 er dakikalık iki devre halinde oynanıyor.Müsabakaları sadece hakem yönetiyor,yan hakemler olmuyor karşılaşmalarda.Ve U14 müsabakaları tek devreli lig usulüne göre oynanıp,tamamlanacak.

23 aralık linyit

Şimdi şu tesislerdeki soyunma odalarının durumunu da dile getirelim.Tesislere henüz doğal gaz bağlanamadı,bütün bölümler buz gibi desek yeri.Tesis görevlileri,elektirikli ısıtıcı ile,ısınma sorununu çözmeye çalışıyorlar.Peki soyunma odalarında,sporcular ve diğer görevliler nasıl ısınıyor?

23 aralık erdem

Şimdi soyunma odalarının üzerinde şu nedenle duruyoruz. 14 yaş grubunda daha küçük sporcular da yer almakta.Çocuklar 35 dakika,ilk yarıda buz gibi havada,maç yaparken terleyip ısınıyor.Devre arasında soyunma odasında buz gibi yerde ikinci yarı başlangıcını bekliyor.Nerede kaldı sporcu sağlığı,bırakın sporcu sağlığını,nerede kaldı çocukların sağlığı?

23 aralık moymul

Bu konu ile özel olarak ilgilenmelidir,önce ilçe spor müdürümüz,sayın Mehmet Demiralp.Sonrasında il spor müdürümüz sayın Sadık Ölçen.Tabi çocuklara spor yaptırıyoruz diye,bu buz gibi soyunma odalarına ses çıkarmayan bütün kulüp yöneticilerine de,bu iş ne kadar doğru diye sormak istiyoruz?

23 aralık gençlik

Aklımıza takılmışken şu konuyu da tekrar hatırlatalım.Karakova tesisleri çok basit bir isim en azından bana öyle geliyor.Bu günlerde tek stata mahkumuz ama yakın zamanda iki stat daha olacak.Bu statlara isim verin sayın yetkililer.Ve halen maçların oynandığı sahaya da ATATÜRK STADI ismini verin.Evet biz önce bu statlara isim verilmesini sonra da,ATATÜRK-GAZİ-MUSTAFA KEMAL gibi isimlerin verilmesini önemsiyoruz.

23 aralık hakem

Neyse aslında amatör sporumuz yurt genelimizin de bir aynası gibi.Hani ne derler “deveye sormuşlar,boynun neden eğri diye,nerem doğru ki”diye yanıtlamış.

3 kasım atatürk 12

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.