Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

U12 MAÇLARI DEVAM EDİYOR

Pazartesi Ahmet Albay’ın telefonla güne merhaba dedik.Öldün kaldın mı,gelmez oldun deyince Albay Medikale uğramak farz oldu bizim için.Ahmet Albay eski arkadaşlarımızdan.uzunca bir sürede eski dükkanında çalışmıştık,böyle olunca medikal işlerinden de az buçuk çakar olduk diyeyim.En azından her türlü medikal ürününü tanıyabiliyoruz.Neyse Ahmet Albay gezmeyi sever,dükkan sana emanet deyip toz oldu.

1 temmuz erdem

Pazar günü de,karakovadaki U 12 maçlarında karakovadaydık zaten.Demir yolunu geçer geçmez Güney Erdem durdu yanımda,Burhan Sezer’le birlikte karakovaya gidiyorlar.Malum Erdem Gençliksporun da U12 maçı var,3 Eylülsporla.Diğer maçta T.Linyitspor ile T.Gençlikspor arasında.

1 temmuz ben kayra

T.Linyitsporda gelmiş,alt yapı sorumlusu İbrahim Karakaya oralarda.Futbol üzerine alt yapı üzerine epeyce sohbet ettik Karakaya ile.İbrahim Karakaya aslında T.Linyitsporun alt yapısında güzel işler yapma peşinde ve aslında genelde düşüncelerimiz bir birine uyar.Antrenörlerden Hakan Aygören var,biraz uzak kaldık açıkcası bize pek de pas vermedi diyelim en iyisi.Arada İbrahim Karakaya ben.Kayra ile de sohbet ettik,Kayra Güney Erdem’in oğlu,maşallahı var.

1 temmuz linyit karakaya

Her neyse bizim bu yazıyı yazmakta ki temel amacımız sağlıkçı meselesini dile getirmek.Önceki haftalarda,iki maçı bir sağlıkçı arkadaş götürüyordu.Bu Pazar günü hiç sağlıkçı yok,gerçekten çok garibimize gitti bu durum.Bir futbol müsabakasında,hele bu müsabaka minik sporcular maçı ise,nasıl sağlık görevlisi olmaz anlaşılır değil bizim için.Sağlıkçı konusunu önemsemeli ve her müsabakada,işinin ehli bir sağlık görevlisinin sahalarda bulundurulmasını sağlayabilmeliyiz.Allah korusun,her hangi bir müsabakada,minik sporcuların başına kötü bir sakatlık gelir ve gereken müdahale yapılamazsa,bunun vebali ağır olur.

1 temuz linyit

Arada şarkı dinlemeye de çalışıyoruz.Mazhar-Fuat-Özkan’dan peki peki anladık sıradaki parça.İlk önce sen başlattın,en önce sen yavaşlattın,en uzağa sen gittin,en çabuk ta sen döndün,sen neymişsin be abi.Peki peki anladık.

Neyse bizde,peki peki anladık diye noktalayalım.En güzel alt yapıyı sen yaparsın,en çok branş sende ve de en çok sporcu sende,peki peki anladık.

Maçlar bitti,saha komiserlerinden Ömer Atay’a balta olduk.Motorla gelmiş bugün,atladık motorun arkasına şehir merkezinde aldık soluğu.Severim Ömer Atay’ıda gerçekten mugallit adamdır.O da bizi sever diye düşünüyoruz.

1 temmuz gençlik

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.