Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

U11LER EMRAH DAĞ KALECİ MEVZUU

U11 müsabakaları karakova yeni sentetik sahada bütün hızıyla devam ediyor.Perşembe günü üç maç oynandı gene.İlk maç Çukurköyspor ile 3 Eylülspor arasındaydı.Birbirine denk iki takımın maçı zevkli ve güzel geçti.Puslu havada oynandı maç ama yağmur yoktu.Minik sporcular ıslanmadı en azından.

22 haziran ben çukurköy

İkinci maç Akıncılarspor ile T.Gençlikspor arasında oynandı.Gene denk güçte iki takım vardı sahada.Açıkcası oldukça zevkli geçti maç.Yağmur minik sporcuları yıldırmadı.Bu maçlarda skor vermek adetimiz değil de,heyecanı yansıtabilmek adına yazalım.Bir ara Akıncılarspor 2-0 öne geçti.T.Gençlikspor iki ikiyi yakaladı.Ancak son dakika da Akıncılarspor üçüncü golü buldu.Hatta bu golle bitti maç,santrası bile yapılmadı.Bu kadar yazdık,o zaman Akıncılarsporun  ikinci golünün bariz  ofsayt olduğunu da yazalım.

22 haziran linyit deniz

Biz maçların centilmence geçtiği görüşündeyiz.Bu maçta dikkatimizi çeken her iki  taraf minik sporcularının kazanmaya aşırı şartlanmış olmalarıydı,ya da bize öyle geldi.T.Gençlikspor ileAkıncılarspor arasındaki yılların rekabeti minik sporculara yansımış gibiydi.Kaybeden tarafta hırsından ağlayan  minik sporcular.Kazanan tarafta neredeyse abartılı sevinç.Geleceğin sporcularına futbolda kazanmanın da kaybetmenin de var olduğunu her sonucu kabullenebilmeyi aşılayabilmeliyiz diye düşünürüm.

22haziran 3 eylül kaptan

Son maç T.Linyitspor ile Hanımçeşmespor arasında oynandı.Yağmur da kesilmişti ancak biz sonuna kadar kalamadık.Evlat Mustafa hadi baba götüreyim deyince,atladık yanına.T.Linyitspor kaleci antrenörü Ahmet Kandemir ile lafladık arada.Açıkcası ben alt yapı teknik sorumlularının daha uzun süreli sözleşme imzaladığını sanıyordum özellikle T.Linyitsporda.Ahmet hoca yok dedi biz de bir yıllık sözleşme imzalıyoruz.Alt yapı uzun vadeli bir süreç olduğuna göre,teknik sorumluları da uzun süreli sözleşmeler imzalamalı gibime geliyor.

22 haziran linyit yunus

Ahmet hoca ile BAL ligini de konuştuk ayak üstü.Futbolcu piyasasının çok yüksek olduğunu düşünüyor.BAL futbolcularının 3.ligde kazanamayacakları paraları kazandıklarını düşünüyor.A takıma son transfer edilen kaleci Emrah Öztaş’ı sorduk iyi kaleci diyor.Ancak genç arkadaşımız kaleci Emrah yani, kusura bakmasında bize pek olumlu gelmedi transferi.Geldiği takım küme düşmüş,bir maçta sekiz gol yemiş.Hayırlısı diyelim…

22 haziran fehmi

Erdem Gençlikspor yöneticileri yetkilileri,Burhan Zorba haricinde karakovada idiler gene.Sevgili Burhan Zorba siyasetle meşgul bu aralar.Güney Erdem,Bülent Geren ve Burhan Sezer üçü birden karakovada.Hayırdır dedim,maçınızda yok buralardasınız?Organize edecekleri festivalin son detayları içinmiş,teknik sorumlu arkadaşları ile katılacak futbolcu isimlerini belirlemeye çalışıyorlardı.

Mustafa Büber hocada fırsat buldukça karakovada soluğu alanlardan.Kendisiyle futbol muhabbeti keyifli oluyor.Son yazımızda sevgili Büber hoca Brezilya ve Almanya’yı favori görüyor demiştik.Abi ben Almanya dememiştim ama dedi.İyi hocam yaşlılığımıza ver düzeltiriz dedik.Yok sıkıntı yok da söylemiş olayım dedi,gülüştük.Düzeltmiş de olduk vesselam Büber hocamın favorisi Brezilya.

22 haziran güney vs.

Emrah Dağ mevzusuyla bitirelim.T.Liyitsporun taraftarınca unutulmayan futbolcularından.İnegölspordan ayrılmış,kulağı delik taraftarlar özellikle de İsmail Yanık,birden Emrah Dağ gelsin T.Linyitspora demeye başladılar.Emrah Dağ’ı bizde severiz,oynadığı zamanlarda,hep yanında olduk.Bizde forması olan nadir futbolculardandır.Tabi bu aralar giymeye tırsıyoruz,göğüs reklamı malum bankanın.İşin açıkcası isteriz T.Linyitspora dönmesini.Mesele şu,Emrah Dağ ister mi,yönetim maddi sorunu çözebilir mi?Emrah Dağ dönmeyi isterse,maddi fedakarlık yapar mı?Neyse hayırlısı olsun diyelim,bekleyelim zaman ne gösterir..

22linyit ahmeet

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.