Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

U 12 VE U13 SONA ERİYOR U 11 BAŞLIYOR

Tavşanlı amatör liglerimizde alt yapıda U12 ve U 13 yaş grupları müsabakaları, tamamlanıyor,U 13 müsabakaları Cumartesi günü oynanacak maçlarla tamamlanacak.U 12 yaş grupları ise Pazar günü oynanacak maçlarla sona erecek.

1 haziran sena

U 13 yaş gruplarında 9 takım mücadele edecekti.Çardaklıspor katılmayınca 8 takım müsabakaları sürdürdü.Son haftaya girilirken Tavşanlı Linyitspor birinci,Akıncılarspor ikinci sırada yer alıyor.Her iki takım 21 er puana sahip.T.Linyitspor 81 gol atmış.Akıncılarsporun attığı gol sayısı 54.Her iki takım 1 er gol yemiş sadece.Son haftada T.Linyitspor ile Akıncılarspor karşı karşıya gelecek ve kimin lider bitireceği belli olacak.

1 haziran linyit gençlik

U 12 yaş grubu maçları da Pazar günü oynanacak müsabakalar ile sona erecek.T.Gençlikspor oynadığı 9 maçı kazanmış 27 puanla grup lideri.Attığı 44 gole karşılık 8 gol yemiş.Son hafta maçları Çukurköyspor ile,sonuç ne olursa olsun sezonu grup lideri olarak kapatacaklar.Tavşanlı Linyitspor ikici sırada,Son hafta maçları Akıncılarspor ile.Akıncılarspor üçüncü sırada yer alıyor.İkili arasındaki maçı kazanan taraf,sezonu ikinci sırada tamamlayacak.Beraberlik T.Linyitspora yarıyor.

1 haziran deniz

Bu grupta müsabakaları centilmenlikle sürdüren,Hanımçeşmespor dördüncü.Çukurköyspor beşinci sırada.Bu sezon Tavşanlı amatör liglerinde sadece alt yapı maçlarında yer alan Erdem Gençlikspor altıncı sırada sezonu tamamladılar.

1 haziran kale

U 11 yaş grubunda maçlar 5 Haziran Salı günü başlayacak.Kütahya ASKF nin başvurulara göre belirlediği 7 takımdan oluşuyor katılımcı takımlar.Ve  U11 yaş gruplarına katılacak takımlarımız şunlar.

1 haziran çukurköy

T.3 Eylülspor,T.Gençlikspor,Erdem Gençlikspor,Akıncılarspor,Çukurköyspor,Hanımçeşmespor ve T.Linyitspor.

1 haziran linyit

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.