Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

U 12 MAÇLARINDAN AKLIMIZDA KALANLAR

Karakova yeni sentetik sahada U 12 ve U13 yaş grubu maçları devam etmekte.Biz de özellikle U12  maçlarını takip etmeye,takipçilerimize bilgi vermeye çalışıyoruz.Neden U12 maçları derseniz,torunumuz Deniz Berk diye yanıtlarız.Daha önceleri de yazdık,Akıncılarspor alt yapısında.Biraz da torun peşinde koşup karakovaya inince elbette diğer takımlarımızı da takip etme gayreti içindeyiz.

28 mayıs erdem linyit

Tabi biz bu maçları izlerken skora takılıp kalmıyor ve maçların sonuçları ile ilgilenmiyoruz.Minik sporcuların gözlerindeki ışıltıyı görüyor,sahada centilmence oynadıkları futbolu takdir ediyor ve zevkle izliyoruz.

28 mayıs deniz berk

Bunun yanında amatör spora gönül vermiş futbol adamları ola arkadaşlarımızla muhabbet hoşumuza gidiyor.Hepsi elbette bizden çok genç arkadaşlar,kim bilir kendimizden gençlerle daha çok diyalog halinde olunca belki biz de gençleşiyoruz.Şimdi ayın 22 sinde Salı günü Akıncılarspor ile T.Linyitspor maçı var.Sevgili Hakan Aygören hocamız sordu,abi sen şimdi hangi takımı tutuyorsun diye?Elbette torunumuz Deniz Berk hangi taraftaysa onda yanayız hocam dedik.Hak verdi bize Hakan hoca,bu arada kendisini kutlayalım.Geçtiğimiz hafta sonu Fatih Akdemir hoca ile,maç analizi kursuna katılmışlar.İki günlük kurs sonunda,MATHBALL-POSİSCOPE eğitimini başarı ile tamamlayarak sertifikalarını almışlar.

28 mayıs gençlik hanımçeşme

Alt yapıda şevkle çalışan U12 teknik sorumlularını ve yöneticilerini yazmak onlara hakkını teslim etmek gerekir.T.Linyitspor başı çekiyor diyeyim,Mehmet Erdal,Hakan Aygören,Ahmet Kandemir ve İbrahim Karakaya,işlerini ciddiyetle yapıyorlar.Erdem Gençliksporda,Güney Erdem,Burhan Sezer,Burhan Zorba ve Bülent Geren.Her maçlarında bu dörtlünün en az üçü karakova tesislerinde.Çukurköyspordan,Resul Tamer Kıran ve Recep Korkmaz,Hanımçeşmesporda Mehmet Kale bir başka alt yapı gönüllüleri.Akıncılarsporda Serkan Duymuş,T.Gençliksporda Hasan Akçin ellerinden gelenin fazlasını yapan isimler.Hepsini ayrı ayrı kutluyor alkışlıyor tebrik ediyoruz.

28 mayıs erdal güney dönmez

Hadi önce biraz şu 11-12 yaş grupları hakkında bilgi verelim.Bir kere maçlar,yarı sahada oynanıyor.Her iki takım sekizer kişi olarak sahada yer alıyor.Toplam oyuncu sayısı ondört,kenarda bekleyen altı oyuncuyu sahaya sürebiliyor teknik adamlar.Maçlar 25 er dakikadan,çift devre oynanıyor ve tek hakem yönetiyor maçı.

28 mayıs tamer

Şimdi buradan başkana seslenelim tekrar,gerçi memleket de başkan da çok da hangi başkana seslendiğimizi arif olan anlar.Birader sen üçüncü kişi falan filan diye cart curt mesaj atıp durma ilgililere.İşini bu kadar ciddi ve dört dörtlük yapıyorsan,önce o tesislerde ambulans bulundurmayı dene.Onu beceremiyorsan salık görevlilerine sedyeciler ekle onu bari becer.Orada resmi müsabaka oynanıyor,çok ciddi şekilde,o zaman o tesislerdeki güvenliği ve asayişi kim sağlayacak,bunun yanıtını verebilir misin?Hadi bakalım üçüncü kişi girdi sahanın içine ve çıkmıyorum dedi,ne yapacak senin görevlin,tekme tokat kendisi mi dışarı atacak?Daha ciddi işlerle uğraş başkan,kırma kimsenin şevkini.

28 mayıs akıncılar deniz

Bir de şu konu var,aslında hiç kendisini hedef almamamıza rağmen,o da üstüne alınmış.Aslında biz kendisini severiz,makamına da saygı gösteriyoruz,Ancak son yazımızdan sonra sıfatın ne dedi.Abes bir soru bizce,aslında sıfatımızın ne olduğunu biliyor.Biz gene de yazalım,bilmeyenlerde öğrensin.Tavşanlı Haberci,internet sitesi,biz de bu sitede kör topal bir şeyler ortaya koyuyoruz,özellikle de amatör futbol adına.SIFATIMIZ yazdığımız yazıdır,SIFATIMIZ yaptığımız haberdir,SIFATIMIZ yaptığımız röportajlardır,SIFATIMIZ sitemizin FACE sitesine bol bol attığımız resimlerdir.Daha ne istiyorsunuz,sizin amacınız amatör futbolun gelişmesi değil mi?Var mı senin ilinde alt yapıda minik sporcularla ilgilenen,benim gibi birisi,cevap veriyorum yok.

O zaman bana gölge etmeyin yeter kardeşim..

28 mayıs erdem kaptan28 mayıs akıncılar takım

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.