Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

U 12 MAÇLARI VE NİHAT ÖZERDEM TURNUVASI AKLIMIZDA KALANLAR

Biliyorsunuz Tavşanlı amatör futbolumuzda U 11 ve U 12 maçları da yoğun bir tempo ile devam etmekte.Biz de alt yapıdaki bu maçlara ilgi göstermeye devam ediyoruz.Takip etmeyi önemseme nedenlerimizden biri de,açıkcası torunumuz Deniz Berk’in Akıncılarspor U 12 takımında futbol oynamasıdır.

25 haziran deniz berk

Aslında hoşumuza da gitmiyor değil tam anlamıyla amatörcesine yaptığımız bu iş.Karakovaya gelip gittikçe de minik sporcularla da aramızda bence güzel bir bağda kuruldu gibi.Bütün takımlarımızdaki minik sporcuların hepsinin ismini bire bir aklımızda tutamasak da büyük çoğunluğunu da tanıyoruz.Biz tek kişi olduğumuz için onların büyük çoğunluğu da bizi tanıyor.Dedim ya bu durumda hoşumuza gidiyor açıkcası.

25 haziran deniz berk üç arkadaşıyla

Tabi takımlarımızın teknik sorumluları ile de,bütün görevli arkadaşlarımızla da güzel diyaloğumuz var diye düşünüyoruz.Ara sıra iğnelesek de küçük de olsa eleştirilerimizin amatör futbolumuza katkısı olacağını düşünüyoruz.Bir kişi de yazsın değil mi,aman kardeşim bak bu böyle olmuyor ha diye.

25 haziran yunus emre

Pazartesi maçlarında,saha komiseri Ali Dönmez ve sağlıkçı Niyazi Serer’le hem maç izleyip hem sohbet ederken,söz döndü dolaştı Deniz Berk’e geldi.Birisi kim bu kazma dedi,birisi bundan topçu olmaz dedi,anlamıyor toptan.Güldük tabi,zaten dedesi de babası da toptan anlamaz pek deyip gülüştük.Deniz Berk’in Akıncılarsporda genelde ileri uçta oynadığını da ekleyelim.

25 haziran gençlikli

Akıncılarspor demişken,söylemeden geçemeyeceğiz.Açıkcası bu sıralar Akıncılarsporda bir ciddiyetsizlik ve bir vurdum duymazlık var.Mesela doğru dürüst antrenman yok hadi şu bir haftadır maçlar yoğun ona verelim.Ama Pazartesi konuştuğumuz minik sporcular mesela formalarının yıkanmadığından dertliler.Vallahi bunu bana söylediler ve emin olun söyleyen de torunumuz değil.İsmini yazmayalım ki,çocuğun başına kimse ekşimesin.Bir diğer konu Akıncılarspor sürekli maçlara ucu ucuna gelen takım.Salı günü dozu iyice kaçırdılar,karakovaya geldiklerinde maç saati 10 dakika geçmişti.

25 haziran hanımçeşmeli

Bir kaç gündür aklımızda olan bizce oldukça önemli konuyu yazmadan geçemeyeceğim artık.Bakın aynı anda iki değişik sahada maç oynanıyor lakin sağlık görevlisi bir tane.Şimdi sağlık görevlisinin olduğu sahadaki çocukların canı canda,diğer taraftakilerin patlıcan mı yani…

Başka bir konu önemsiz belki ama bizim ilgimizi çekti.Malum maçlar yarım sahada oynanıyor.İkinci maçı olan takım doğal olarak erken geliyor.Maçın oynanmadığı saha bölümünde ısınmak istiyorlar,onsekizin üzerinde.Hop müdahale olmaz maç var iken ısınmak,neden peki?Ya topa vururlar da top maç oynanan yere gelirse,kurallar böyle olmaz.Eh be kardeşim biz buralarda her kuralı dört dörtlük uyguluyor muyuz?Mesela hangisi önemli,sağlıkçının olmaması mı,maç olan yerde bir anda iki topun olması mı?

25 haziran turnuva takım toplu

Kütahya ASKF ye sitemimizide iletmiş olalım, U 12 maçları neredeyse her gün var.Bir an önce tamamlansın kurtulalım düşüncesi var sanki.Aslında Salı günü tam sayın başkan Murat Cengiz’e sorabiliriz diye düşünmüştük olmadı.Turnuva için gelmişti Tavşanlı’ya,hoş geldin demiştik.Açılışta konuşmasını yapıp gözümüzden kayboldu,yetişmesi gereken toplantısı varmış.

25 haziran iran takımı toplu

Birde şu konu var Kütahya ASKF Erdem Gençlisporun düzenlediği,Nihat Özerdem Turnuvasında sanki dalgınlığa gelmiş gibi.U 12 maçlarını aralıksız devam ettiriyor.Yani Ada stadında Tavşanlı için güzellik olan turnuva var ama aynı anda U12 maçları da var.Yani en azından turnuva boyunca U 12 maçları biraz ileri tarihe kaydırılabilirdi.Mesela ben ne yapacağım bu durumda,bir tarafta ilgimi çeken turnuva,bir tarafta torunum Deniz Berk’in maçı.Ve tabi elbette bütün dedelerde olduğu gibi,bizde de torun ağır basacak.

25 haziran güney emniyet müdürü

Erdem Gençlikspor ve Tavşanlı Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen uluslararası Nihat Özerdem turnuvasını önemsiyor ve emeği geçenleri peşin peşin kutluyoruz.Şimdi bakınız yurt içinden,Giresun’dan Rize’den ve değişik yerlerden takımlarımız geliyor.Tavşanlı’için güzel bir reklam oluyor bizce.Yurt içini bırakalım bu turnuvaya İran ve Irak’tan ikişer takım geliyor.Yarın neredeydiniz sorusuna,Türkiye’de Tavşanlı diye bir ilçe var oradaydık diyecekler neresinden bakarsanız bakın mükemmel olay bizce.

Peki Tavşanlı veya Tavşanlı’lı sporseverler turnuvaya gereken ilgiyi gösteriyor mu?Açıkcası bizce gereken ve hak ettiği ilgiyi göremedi diye düşünmek gerekir ilk gün için.

25 haziran ben zorba kaptan

Peki neden yeterli ilgiyi göremedi diye düşünülürse nasıl bir yanıt verilebilir?Hava sıcaklığı bahane edilebilir mesela,başlama saatinde oldukça sıcaktı diyebiliriz.Ya da sporcuların minik olmaları yaş gruplarının en küçüklerinden oluşması ilgiyi azaltıyor diyebiliriz.

Aslında belki de en önemli sebeblerden birisi Tavşanlı takımlarının turnuvada yer almaması diye düşünülebilir.Ki böyle düşünmek de mantıksız sayılmaz.Tamam turnuva uluslararası ama katlan ondört takımdan dört tanesi yabancı.On takım biri Erdem Gençlikspor olmak üzere yurt içinden.Hal böyle olunca ister istemez,neden Tavşanlı’nın özellikle lokomatif takımları turnuvaya davet edilmiyor sorusu akıla takılıyor.Sanırım sonraki yıllarda sevgili Güney Erdem ve Bülent Geren ve Burhan Zorba ve Burhan Sezer bu konuyu daha ayrıntılı düşüneceklerdir.Tavşanlı takımlarınında turnuvada yer alması ilgi çekici bir unsur olacaktır diye düşünüyoruz.

25 haziran ben tribünler

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.