Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

U 11 LERE YAĞMUR İZİN VERMEDİ

Biliyor amatör spora ilgi duyanlar,bu hafta U 11 maçları başlayacaktı.Hava şartlarının olumsuz olması ve şiddetli yağmur izin vermedi,maçların tamamının oynanmasına.Sadece ilk maç,3 Eylülsporla,Hanımçeşmespor arasında oynanan maç tamamlanabildi.

6 haziran hanımçeşme 3 eylül

Aslında hava pusluydu yağmur bekleniyordu belki,ama bu kadar şiddetli olacağını kimse beklemiyordu.Resimlerde de görülebilir,örneğin,3 Eylülspor teknik sorumlusu Oktay Doğu ile Hanımçeşmespor teknik sorumlusu Mehmet Kale,kısa kollu tişörtlerle sahadaydılar.Çiseleyen yağmur altında başladı maç.Sonrasında şiddetlendi ve hakem yaklaşık 15 dakikalık ara verdi.Yağmurun şiddetinin kesilmesi ile tamamlanabildi ilk yarı.

6 haziran doğu

İkinci yarı şiddetli yağmur ve dolu yağışı nedeniyle geç başladı.Biraz kesilir gibi olunca yağmur,hakem başlattı maçı.Oyatmayı ve müsabakayı tamamlamayı kafasına koymuştu genç hakem.İlerleyen dakikalarda gene hızlandı yağmur ama kimse aldırmadı,tamamlandı maç.

6 haziran zemin

Çocuklar bayağı bir ıslandı ama açıkcası gördüğümüz,hiç birinin bunu umursamadığıydı.Doğrusu biz,ıslanmayı göze alamadık,binanın önünde 3 Eylülsporlu yedek oyuncularla izledik,Oynamayalarda oynaya arkadaşları gibi heyecanlıydılar.Bir de minik Ahmet dikkatimizi çekti,maşallah öyle gür kaşları vardı.Büyüdüğünde rakipleri,Ahmet’in kaşlarından korkarlar diye aklımdan geçti doğrusu.

Maç oynanırken şiddetli yağmur altında,önce Erdem Gençlik spor geldi,Güney Erdem,Burhan Sezer ve Bülent Geren de tabi.Onlar minik sporcuları doğru soyunma odasına yolladılar.Sonra Akıncılarspor geldi,teknik sorumlu Emrullah Alparslan,yağmur şiddetli olduğu için uzunca bir süre indirmedi,minibüsten minikleri.

6 haziran akın erdem

Yağmur hafifler gibi oldu ve başlattı maçı hakem.Ancak 10 ya da 15 dakika sonra,yağmur bugün top oynamak yok dedi.Hakem maçı yarım bıraktı,minik sporcuların ıslanmasına gölü razı olmadı.İyi de etti bize göre de.Artık bu maç sıfırdan mı başlar,kaldığı yerden mi,onu da Kütahya ASKF bilir elbette.

6 haziran güney emrullah vs.

Yetkililer arasındaki telefon trafiği sonucunda T.Geçlikspor ile Çukurköyspor gelmediler.Zaten gelmelerinin de bir anlamı olmayacaktı.

6 haziran ahmet6 haziran deniz

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.