Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

U 11 LERDE SEZONU BİTİRDİ

Evet 08.07.2018 Pazar günü oynanan U 11 müsabakaları ile,Tavşanlı amatör liglerinin 2017-2018 sezonu resmen sona erdi.Her sene böyle mi oluyordu,bize mi bu sezon uzun geldi çözemedim doğrusu.

9 temmuz linyit gençlik

U 11 lerde aklımız karıştı açıkcası son gün.Peşin peşin,Tavşanlı Gençlikspor U 11 lerini,başta sayın başkan Hasan Ordu olmak üzere bütün yöneticilerini,teknik sorumlularını tebrik edelim.Bütün içtenliğimizle başarılarını kutluyoruz.T.Linyitspor ile yaptıkları maç sonucunda grubu lider ve şampiyon olarak bitirdiler.Kendilerine Kütahya ASKF başkan yardımcısı Celalettin Altay ve ASKF görevlisi Yılmaz Yaman’ın katılımı ile kupaları da verildi.Maç öncesi gülümseten olay bizi, arı sokması  olayıydı.T.Gençliksporlu sporcu Emirhan’ın elini arı sokmuş,koşarak geldi kenara.Halil Muslu hoca ile anne ve babası ilgilendiler.9 temmuz gençlikkupa

Aklımıza takılan şudur,U11 maçlarını izlemeye başladığımız ilk günden beri,bütün işi içinde olan,amatör spor yetkilileri bu maçların festival maçları olduğunu özellikle vurguladılar.Hatta be sadece son hafta bakamadım,geçmişte her baktığımda Kütahya ASKF sitesinde,bu maçların sonuçları ve puan durumları verilmemişti.Nedenini şuna bağlıyoruz,grubu şampiyon takımın,il ve ulusal bazda turnuvalara katılma şansı yok.Böyle bir organizasyon yok çünkü.

9 temmuz yılmaz celal

İşte bu nedenle açıkcası biz sadece bir takıma kupa verilmesini yadırgadık.Madem ki festivaldir,katılımcı bütün takımlara,örneğin birer plaket verilebilirdi.Ya da ne bileyim katılım için birer teşekkür belgesi verilebilirdi.Neyse biz Kütahya ASKF başkanı sayın Murat Cengiz’in kulağına kar suyu kaçırmış olalım.Olur ya belki önümüzdeki sezon için bu önerimizi dikkate alır.

9 temmuz kaynak yaman celal

Maç arasında da hem Celalettin Altay,hem Yılmaz Yaman beylerle hem tesisler görevlisi Ali Kaynak’la amatör futbola dair oldukça keyifli muhabbetimiz oldu.Sevgili Yılmaz Yaman aynı zamanda T.Gençliksporun A takım teknik direktörüdür.Bu sezon da devam edecek,hocam hiç transfer haberi yok dedik.Başkan dedi,yönetim dedi,zaman var dedi geçiştirdi.ASKF başkan yardımcısı Celalettin Altay arkadaşımıza da takıldık.Kardeşim ne zaman,kupa,madalya,plaket vs. vs. verilecek o zaman görünüyorsun diye.

9 temmuz ben kale çeşme

Günün ikinci maçı Erdem Gençlikspor ile Hanımçeşmespor arasındaydı.Hanımçeşmespor teknik sorumlusu Mehmet Kale ile ayak üstü lafladık.Beyköyspor kulüp başkanı sayın Harun Büber de oralardaydı.Yapım aşamasında olan tesisleri takip ediyor.Ama sayın başkan özellikle sahaların hazır olması derdinde,neredeyse sahalar hazır olsun,trübünler olmasa da olur diyecek.Biz de tam aksi,trübünlerin derdindeyiz,topçular nasıl olsa her zeminde oynar diyoruz.

9 temmuz erdem hanımçeşme

Harun Büber başkanla tesisleri konuşurken,Ali Kaynak mı bana seslendi,ben mi ona tam aklımda kalmamış.Eski sentetikle çim sahanın oraya yollandık.Alışkanlık oldu her karakovaya gittiimizde yakından bakıyoruz,neye yarıyor bilmiyorum.İlk kez çalışan kimse yoktu,hem Pazar hem vakit ilerledi ondandır dedim kendi kendime.

9 temmuz harun büber

Dönüşte yeni sentetikden iki 15-16 yaşında genç,tel örgünün arasından çıkıyordu. Ali Kaynak seslendi gençlere oluyor mu yaptığınız diye.İşin özünde haklı sahayı çevreleyen tel örgünün tellerini  kesip,giriş çıkış sağlıyorlar.Buradaki tesisler hepimizindir,bundan sonra daha da güzelleşecek.Zarar vermekten uzak durmalıyız hep birlikte.

9 temmuz karakova tel örgü

Adaşımızla yeni sentetiğe geldik.Erdem Gençlik ile Hanımçeşme maçı yarım kalmış,takımlar görülmüyor.Sağlık görevlisi Talha beye sorduk ne oldu diye.Erdem Gençlikspordan bir minik sporcu rahatsızlanmış.Yeterli sayı da sporcu olmayınca maç yarım kalmış.Rahatsızlık geçiren minik sporcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

9 temmuz akıncılar takım

Son maç Akıncılarspor ile Çukurköyspor arasındaydı.Önceki maç yarım kaldığı için iki takım sahaya girip ısınmaya başlamışlardı.Akıncılarsporda gözlerimiz,torunumuz Deniz Berk’i aradı göremedik.Hasan Özkul’a benim torun yok mu dedim?Kim di abi senin torun diye sordu.Vayy sen benim torunu nasıl bilmezsin falan demedik tabi.Deniz Berk deyince,gelmedi diye yanıtladı ve dünde gelmemişti dedi.Sorarız biz de paşamıza,üst üste iki maça çıkmama nedenini.

9 temmuz akıncılar göçmen

Maç başlamadan A takımtekik direktörü Murat Göçmen ve yönetici arkadaşları geliyordu.Baktım sevgili Murat hoca,su kutusunu kucaklamış geliyor.Gülümsedim,hoşuma gitti açıkcası,ben A takım hocasıyım diye kasılma yok,eksik gördüğü işi tamamlıyor.Dobradır da bir taraftan Göçmen.Selamlaştıktan sonra abi sallamışsın bize gene dedi.Yok hocam,hayırdır ne sallaması dedik.Perşembe günü için Emrullah hoca gelmedi diye yazmışsın dedi.Emrullah Alparslan’ın çok önceden planlanmış izin meselesi nedeniyle gelmediğini söyledi.Biliyorum Murat hocam dedim,ben hem Emrullah hoca ile hem sizin sayın başkanla konuştum.Zaten bu nedenle de konunun üstünde çok durmadım.

9 temmuz akıncılar fehmi

Ben size asıl,şu yaz okulları mevzusunu sorayım dedim.Ki bu arada yeni genel kaptan olan Cengiz hocam da diğer yönetici arkadaşlarla muhabbete dahil olmuştu.Siz varsınız ve diğer kulüplerin isimleri saydım ve Tavşanlı için çok değil mi diye sordum.Biz yaz okulu değiliz,spor okuluyuz ve çalışmalarımız 12 ayı kapsayacak yanıtını aldık.Ayrıca biliyorsundur zaten,sadece futbolda takılıp kalmıyoruz,çok sayıda branşımız var.Dedikten sonra Murat Göçmen biz çocuklarımızın aileleri ile de iyi bir diyalog kurma peşindeyiz.Bunu gerçekleştirebileceğiz ve sporcularımızın aileleri ile,Akıncılarspor camiası güzel bir birlik oluşturacak diye noktaladı.

9 temmuz deniz hasan hoca

Çukurköyspordan R.Tamer Kıran ayrıldıktan sonra,İsmail Aşar takımın başında oluyordu.Bugün önce yoktu,takımın başında yöneticilerden Recep bey vardı.Sonrasında İsmail hoca geldi,hayırdır dedim,abi özel işler var dedi.Eee neden geldin madem deyince de,kulübün anahtarlarını getirdim dedi.Neyse konuyu uzatmayalım.

Ayrılacağımıza yakın AliKaynak abi kaybolma seni Tepecik’e götüreyim dedi.Ne işimiz var adaşım dedik de,gel işte ya hem dolanırız,hem dondurma yeriz dedi.Atladık Ali Kayakla motora,ver elini Tepecik,dondurmalarda adaştan.Sağ olsun dönüşte evimize kadar da bıraktı.

9 temmuz gençlik ege

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.