Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

U 11 LER VE HAKAN AYGÖREN

Her ne kadar Akıncılarspor ve torunumuz Deniz Berk’in maçı yoksada,alışkanlık haline getirdik,U11 maçlarını izlemeyi.Niyetimiz,hem maçları izleyip,keyifli vakit geçirmek,hem yeni sentetik de faaliyet var mı ona bakmak.Faaliyetleri yazdık,Sadık Ölçen karakova da başlığı altında.

Daha kapıdan içeri giriyorum,tesis görevlisi sevgili Avni Uyar seslendi.Ali abi hoş geldin,gel bu müessese de sana her zaman çay var diye.Güldük,teşekkür ettik tamam dedik tabi.Açıkcası karakova da görevli bütün arkadaşlardan ilgi görmek hoş karşılanmak bizi sevindiriyor.

4 temmuz avni

Ama önce sahaya göz attık tabi.Bir tarafta Çukurköyspor sporcuları,bir tarafta Erdem Gençlikspor sporcuları.Ama sanki bir sıkıntı var gibiydi.Nitekim dakikalar içerisinde Erdem Gençik spor futbolcuları,Güney Erdem ve Burhan Sezer’în arkasından sahadan çıktılar.Hayırdır dedik sevgili Güney hocaya ne oldu?Kütahya ASKF oynanmayan Erdem Gençlik-T.Gençlik maçının Çarşamba günü oynanmasına karar vermiş.Buna sinirlenmişler hem oynamaları gereken maçı oynamadılar hem Güney Erdem,çekileceğiz U11 maçlarından gibisinden laf etti.Aslında açıkcası bende,hocamolan olmuş,boş verin hem bu maçı oynayın,çekilmeyi de aklınızdan çıkarın dedim ama,bekleyeceğiz önümüzdeki günler ne gösterecek.Doğrusu ben sevgili Güney Erdem’i ilk kez bu kadar sinirli ve olumsuz gördüm.Ama açıkcası bu kez kendisine katılmıyorum,hem neredeyse sonuna gelen U11 ligini bitirmeli hem de Çarşamba günü T.Gençlikspor maçına çıkmalılar.Kütahya ASKF nın dikkatsiz bir programlaması işleri nerelere getirdi diye de düşünmeden edemiyor insan.

4 temmuz erdem burhan akçin

Neyse onlar gittiler biz hem çayımızı içtik,hem Avni ve Ömer ve Ferhat beyle sohbete daldık.Bu arada Çukurköysporlu minikler sahada kendi aralarında,topla oynuyorlardı.Geç fark ettim başlarında İsmail Aşar hoca var gene.Hayırdır R.Tamer hoca nerelerde dedim.Abi valla Tamer hoca ile kulüp arasında sıkıntı oluşmuş ayrıldı dedi.Biz de Çukurköylü olunca iş başa düşüyor,gel deyince geliyoruz tabi diye konuştu.Velhasılı U11 maçları Pazar günü bitecek,takımın başında da Aşar hoca olacak.R.Tamer hocayı severim,arayacaktım da,karambole geldi gün içerisinde.

4 temmuz arda

İkinci maç T.Gençlikspor ile Hanımçeşmespor arasında oynandı.Her zaman ki gibi,güzel zevkli centilmence maç oldu.Maç arasınde T.Geçliksporun teknik adamlarından Halil hoca ile ileriden geriden lafladık.İlginçtir konu hiç Erdem Gençlik bahsine gelmedi.

4 temmuz yunus emre

Son maç T.Linyitspor ile 3 Eylülspor arasındaydı.Samimiyetle söylüyorum,gerçekten zevkli çekişmeli,karşılıklı gollerin bol olduğu bir maç oldu.Oynayan minik sporcularda keyif aldı,izleyenlerde yada en azından ben öyle düşünüyorum.

Maç esnasında sevgili Hakan Aygören hoca ile bence oldukça keyifli muhabbetimiz oldu.Babası Hüseyin Aygören de çocukluk arkadaşımızdır,Tuçbilek’te Madenciler mahallesinde birlikte büyümüştük.İşin özünde A takımda iken eleştirmekten de geri durmamıştık.Ama Aygören hoca oralarda kalmıyor ve aslında severim kendisini.Sebebi de şu Hakan Aygören,sürekli aşama kaydedebilmek için elinden geleni yapıyor.Eğitim seminerlerine katılıyor,futbolla ilgili eğitici kursları elinden geldiğince takip edip katılmaya özen gösteriyor.

4 temmuz aygören

Söyle bakalım abi futbolcu adı da transfer edelim diye takıldı.Yok ben o kadar değilim maç izleyip gidiyorum diye yanıtladım.Sonrasında dayanamayıp bir kaç isim saydık da onlarda zor olur gibi karşılığını aldık.Sonrasında ben bir kaç yetenekli isim saydım da,ama dedim çok şahsi oyuyorlar.Bunun önüne şimdiden geçmek gerekmez mi?Az çok bildiğimiz yanıtı verdi Aygören hoca.Abi bunlar daha çocuk bırakacaksın,sahada oyun oyamanın keyfine varacaklar yeteneklerini sergileyecekler.Herkesi çalımlayıp golü atmak onların derdi.Yani sahada rahat bırakacaksın,bizim aldığımız eğitim bu yönde diye bitirdi hoca.

4 temmuz ömer ferhat

Söz döndü dolaştı dünya kupasına geldi bir ara.İzliyorsun elbette dedim de,tabi dedi ve ben sana sorayım  dedi.Peki hocam deyince,şu video karar uygulamasına sen ne diyorsun diye sordu?Ben benimseyemedim bu uygulamayı,futbolun ruhuna uygun düşmüyor bence diye cevapladım.Ve elbette sen ne düşünüyorsun Hakan hocam dedim.Bence iyi uygulama,adaletsizliği önlüyor diye düşünüyorum.Sadece kafama takılan şu konu var,hakem ofsaytı atladı ve bu kayıtta görünüyor.Fakat oyun devam etti ve top kornere çıktı.Kornerden kullanılan top gol olduğunda ne olacak?Ofsayt verilmiş olsa kornerde kullanılmayacak gol de olmayacak.Bu keyifli konuşmamız içinde sevgili Hakan Aygören’e teşekkürler.

4 temmuz mertcan ali

Maç sonlarına doğru,gölgeye hizmet binasının kuytusuna çekildik.T.Linyitsporun alt yapı emekçilerinden Ali ve 15 yaş grubunda oynayan Mert Can’la de hoş sohbetimiz oldu kısa da olsa.Mert Can da Linyitsporun U11 maçlarını hiç kaçırmıyor gibi,sürekli gözüme çarpıyor.Maç sonu Avni arkadaşım seslendi,abi ben motorla geldim araçsız kalma diye.Mert Can atıldı,Ali amca ben motorla geldim,gel ben seni götürürüm diye.Hoşumuza gitti tabi,atladık motora,çevre yolunda evimize en yakın yerde indik.

4 temmuz halil

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.