Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TÜRKİYE VE UKRAYNA MİLLİ ATLETLERİ KÜTAHYA’DA KAMPTA

Türkiye ve Ukrayna atletizm milli takımları Kütahya’da kampa girdi
Türkiye ve Ukrayna atletizm milli takımları şampiyonaya Kütahya’da hazırlanıyor. Kütahya Valisi Ali Çelik, 2021 yılı Mart ayında yapılacak Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’na Kütahya’da hazırlanan Türkiye ile Ukrayna’nın milli takımlarını ziyaret ederek sporculara başarılar diledi.
Halil Akkaş Atletizm Stadı’nda antrenman yapan sporcuları ziyaret eden Vali Ali Çelik, Türkiye ve Ukrayna milli takımlarının şampiyonaya Kütahya’da hazırlanmasından duyduğu mutluluğu belirterek sporculara başarılar diledi.
Türkiye’den 12, Ukrayna’dan 5 sporcunun antrenmanlarını Halil Akkaş Atletizm Stadı’nda yaptığını belirten Gençlik ve Spor Müdürü Feyzullah Gayret, sporculara 6 antrenörün eşlik ettiğini söyledi.
32 ilden biri Kütahya”
Kütahya’nın atletizm pistine sahip 32 ilden biri olduğunu kaydeden Vali Ali Çelik, “Spor kavramı içinde çok fazla branş barındırıyor; ama genellikle başta erkekler olmak üzere spor denilince futbol eksenli düşünce sistematiği var. Bu düşüncenin değişmesi ve toplumda spor kültürünün 7’den 70’e yaygınlaştırılmasında atletizm bir araç. Atletizm pistine sahip olan 32 ilden biriyiz. Kütahya’da da atletizm branşının gelişmesi için alan açmış durumda. Bu anlamda şanslıyız” dedi.
“Gurur duyduk”
Sporcuların Kütahya’yı tercih etmesinin gurur verici olduğunu belirten Vali Çelik, “Bu bizim açımızdan önemli bir husus. Hem atletizmin gelişmesi, yaygınlaştırılması hem de Kütahya’mızın bu anlamdaki fonksiyonunu yerine getirmiş olması bize gurur verdi. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür sahaların ilçelerimiz de dahil olmak üzere yaygınlaştırılmasını sağlamalı ve sporun her kesime ulaşması için gayret göstermeliyiz” diye konuştu.
Vali Ali Çelik’e teşekkür eden sporcular, Kütahya’nın kendilerine sunduğu imkân ve desteklerden memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.