Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

TUNÇBİLEK BELEDİYESPOR YEŞİLAYSPOR HAZIRLIK

Cumartesi günü karakovada Tunçbilek Belediyespor ile Yeşilayspor hazırlık maçının ikinci yarısına ancak yetiştik.Malum Yeşilayspor süper amatör ligin lideri ve BAL a koşuyor emin adımlarla.Tunçbilek Belediyesporda süper amamtör lige çıkma yolunda zorlu bir play-of mücadelesine girecek.

Bir taraftan da hem Tunçbilek Belediyespor hem Yeşilaysporla,olumlu diyaloğumuz var.Her iki taraftan tanıdığımız zaman zaman futbol muhabbeti yaptığımız futbolcu kardeşlerimiz var.Hem de zaman zaman eleştirsek de,öyle hort zort eden,sen bize düşmansın diyenleri de yok.Olur abi arada deyip geçiştirirler.İşte hal böyle olunca,kara kış demeden karakovadaydık.

Tabi biz maçtan çok,diyaloglarımızı aklımızda kaldığı kadar yazmaya çalışacağız kısa kısa.Hem Yeşilayspor hem de Tunçbilek Belediyespor,maçta centilmence mücadele ettiler.Takımlarının durumunu her iki taraf teknik heyeti gözlemliyor tabi.

İlk olarak Tunçbilek Belediyespor kulüp başkanı Mustafa Soyarslan ile lafladık biraz.Başkan da benim takip edebildiğim kadarı ile hep takımının peşinde.Resmi maç özel maç her zaman takınının yanında.Play-of mücadelesinde de,Tunçbilek Belediyesporun başarılı olup,süper amatör lige çıkacağına inancı tam.

İkinci yarı henüz başlamamış,başkan hakem var mı dedim.İşte ya dedi,futboldan daha yeni kopan eski futbolcuları İsmail Sarıer.Tam bulmuşsunuz dedim,hakemliği de futbolculuğu gibi ise yandık.Salla salla diye söze girdi İsmail,zaten senin yüzünden futbolu bıraktım..İkimiz de espiri yapıyoruz tabi,gerçi Sarıer’i bir ara eleştirmiştik,göndermeler oraya.Ama orada takılıp kalmamış,İsmail Sarıer de,başkan Mustafa Soyarslan’da.Futbolun içinde olan herkes eleştirilere açık olabilmeli diyorlar.Neyse İsmail hakemliği iyi yaptı gibi,nasıl olsa hazırlık maçıydı zaten.

Tunçbilek Belediyesporun kalecisi Hikmet’le de epeydir tanışırız.Abi gözünü seveyim iyi bir şeyler yaz da,belki Fenerbahçeye,Barcelonaya falan transfer oluruz dedi gülerek.Bende kelin ilacı olsa kendi başına sürer dedim.Arada kaptan Erdoğan Öztürk,Ramazan Yalçın Alaattin Domaniç’le bir iki kelam var.Abbas Minkail de takıma çabuk adapte olmuş diyelim en iyisi.Başkanla da iyi geçiniyor gibi Abbas,işin kolayını bulmuş gibi,takıma girmek adına.

Konuk Yeşilayspor teknik sorumlusu Erhan Horasanlı ile de epeydir tanışırız.İlimiz futbolunun deneyimli teknik adamlarındandır.Kaptan Selim Açıkbaş,Yasin Aydoğdu,Mustafa Y.Türker,Samet Çamlı(2 numara giyen eto)Can Gezer,Adnan Tekin Emin İmir ve Adnan tekin kısa da olsa sohbetlerimiz oldu.Benim takip edebildiğim kadarı ile saydıklarımın hepsi ilimiz amatör futbolunun tanınmış isimlerindendir.Tavşanlı takımlarımızda da forma giymişlerdir.

Bir ara hem Can’la hem Adnan la hem maçı izledik hem futboldan konuştuk.Can ve Adnan bu sezonun ikinci yarısında geldiler Yeşilayspora.Konuştuğumuz esas konu futbolcu sağlığı.Bu aralar özellikle hazırlık maçlarında sağlık görevlisi olmayışı,hala benim kafamı kurcalıyor.Örneğin bir ara kaleci Hikmet yerde kaldı,ayağım burkuldu diye sızlanıyor.Ama müdahale edebilecek uzman bir sağlıkçı yok.

Gene geçenlerde Beyköysporun hazırlık maçında dikkat çekmeye çalıştığımız konu hakem mevzuu.Süper amatör ligin lideri,büyük ihtimalle önümüzdeki sezon BAL da oynayacak Yeşilayspor.Diğer takım süper amatör lig için play-of oynayacak Tunçbilek Belediyespor.Ciddi bir hazırlık maçı,ama maçın resmi bir hakemi yok.Bizce kulüplerimiz öncelikle il hakem kurulu ile bu konuyu görüşüp dile getirebilmelidir.İl hakem kurulu başkanımız sayın Efraim Yıldırım da bu konu ile ciddi anlamda ilgilenmelidir.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.