Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TUNAHAN ÖZTÜRK GÜZELYURTSPOR

ALİ MERMER:Tunahan tebrikler dört golle maçın adamı oldun neler söylersin son maç için?

TUNAHAN ÖZTÜRK:Son mac kesin kazanmamız gereken bir maçtı. Çünkü üst sıralardaki rakiplerimiz birbirleriyle oynaya. Bunun bilincinde çıktık maça. Ama beklemediğimiz bir şekilde Yaylacık spor attıkları erken gol ile 1-0 öne geçti. Takım disiplinini koruyarak baskılı bir şekilde ve oyun üstünlüğünü kurarak devreye 2-1 üstünlükle girdik ve sonuç olarak 4-2 kazandık. Maçta Allaha şükür 4 gol attım. Maçta 4 gol atmam güzel bir şey tabi ama kazanmamız benim için daha önemliydi.

ALİ MERMER:Peki grupta ikinci sıraya yerleştiniz.Nasıl 1. amatöre çıkabilir misiniz?

TUNAHAN ÖZTÜRK:Evet grupta 2. Sıraya yükseldik. Gecen haftalarda rakiplerimizin puan kayıplarını bekleyecektik ama şu an kendi ipimizi kendimiz keseceğiz.Takim olarak sampiyonluğa inanmış durumdayız. Bütün maçlarda galip gelerek 1. Amatöre şampiyon olarak çıkacağız Allahın izniyle.

ALİ MERMER:Güzelyurtsporda gol atma sıkıntısı var gibi ya da bana öyle geliyor.İlk beş takım içinde 19 golle en az gol atansınız sen ne düşünürsün?

TUNAHAN ÖZTÜRK:Evet 19 gol atmamız diger takımlara göre sayısal olarak düşük ama ben olumlu futbol oynadığımızı düşünüyorum. Göze hoş gelen bir futbol oynuyoruz bol pozisyonlara giriyoruz. Ama biraz pozisyonları harcarken cömert davranıyoruz. Şu konuya da değinmek isterim ilk Derbent maçında 5 gol yedik, ondan sonra takım olabilmeyi başardık. O 5 gollu mağlubiyete rağmen ligin en az gol yiyen takımlarından biriyiz.

ALİ MERMER:Bu hafta bay geçeceksiniz sonrasında en önemli maç Göbel Gençlikle gibi neler geçiyor aklından?

TUNAHAN ÖZTÜRK:Bu hafta bay geçiyoruz ondan sonraki hafta Üç eylül maçımız var. Bu iki maçtan güzel bir şekilde ayrılpp moralli bir şekilde Göbel maçına hazırlanacağız ve bu süreçte bizim için en iyi sonuçları alacağız inşallah.

ALİ MERMER:Tunahan sağol bundan sonrası için başarılar sana ve takımına.İlave etmek istediklerini dinlerim tabi.

TUNAHAN ÖZTÜRK:Ali amcam bunlara ilaveten bir kaç bir şeyler söylemek isterim tabi. Bu arkadaşlık ortamına, bu takıma beni kazandırdıkları için ve bize gösterdikleri destek için. Başta baskanıma, Mustafa hocama, İbrahim hocama ve kaptanlarıma çok tesekkür ediyorum ayrıca amatör futbola verdiğin destek için emeklerin için sana da teşekkürü borç bilirim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.