Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TUNAHAN ÖZTÜRK BOZBELENLİLERSPORUN GENÇ FUTBOLCUSU

Bozbelenlilersporun genç futbolcusu ve son maçlarında ikinci yarıda oyuna giren,Tunahan Öztürk’e son Kuruçayspor maçlarını sorduk.Aslında,uzun süredir sakat,sakat oynamakta ısrarcı olan,Tunahan’a son durumunu sormaktı niyetimiz.

A.MERMER:Tunahan kağıt üzerinde kolay görünen Kuruçayspor maçını kaybettiniz.İkinci yarı girdin maça nasıldı maç?

T.ÖZTÜRK:Evet Ali amca bizim açımızdan baktığımızda kolay görünen bir maçtı . Rakibimizin de ligde kalmasi için puan yada puanlar alması şarttı ama bizde şampiyonluğa oynayan bir takım olarak kazanmamız gereken bir maçtı olmadı . Sebep olarak birsürü sebep gösterilir ama en büyük sebebi şahsi görüşüme göre biraz rehavete kapılıp maça rahat çıkan bir görünümde olmamızdı.

Eğer bu maçı kazansaydık rakiplerimizde birbirleriyle oynamasından dolayı şampiyonluğa büyük bir adım atacaktık ama olmadı futbol sonuçta bu öyle yapsaydık etseydik gibi cümleler futbolda yok açıkçası. İkinci yarı girdim oyuna kendimce mücadele etmeye çalıştım. Olmadı kaybettik, Kurucaysporu oynadıkları futboldan ve centilmen kimliklerinden dolayı tebrik ederim.

18 11 SAKAT TUNA

A.MERMER:Tunahan seninle konuşmamın asıl nedeni sağlığınla ilgili.Sakatsın bildiğim ve ısrarla oynuyorsun.Neden oynamakta inat ediyorsun ve sakatlığın hakkında bilgi verebilir misin?

T.ÖZTÜRK:Evet Ali amca 2. Amatör play oflarından beri devam eden bir sakatlığım var . Bu süreçte yaklaşık 7,8 tane doktora Fizyoterapiste gittim anlayamadığım bir şekilde yarısı ön çapraz bağ kopuğu var yarısı da esneme var dediler biraz kopuk yok diyenlerden cesaret alarak biraz da futbola olan bu bağlılığımdan dolayı kendimce egzersizler yaparak maçlara hazırlandım .

Sonra bağlık maçında tekrardan bu sakatlık nüksetti abi Eskişehirde biR daha muayene oldum mr çekildim ve ön çapraz bağımın koptuğunu öğrendim çevremdeki birçok insanın oynama tavsiyelerini dinlemedim abi futbola o kadar bağlamışım ki kopmak kolay olmuyor pek . Ama karar verdim abi daha güçlü bi şekilde dönebilmek için Ocak ayında ameliyat olacağım . İnşallah böyle bir sakatlığa bir daha yakalanmam . Tek ben değil bütün topçular sakatlıksız bir sezon geçirirler inşallah.

18 kasım tunahan kupa

A.MERMER:Peki sağol Tunahan,futbol konusunda söylemek istediklerin varsa dinleyeyim.Yoksa teşekkürler gene söyleyeyim önce sağlık sonra top.

T.ÖZTÜRK:Son olarak abi Tavşanlı da bu kadar ilgi gören amatör futbolunu devamlı olarak takip eden ve bunları yazıya döken bildiğim kadarıyla tek sen varsın . Bu yüzden Ali amca sana teşekkür etmeyi borç bilirim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.