Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TÜFAD KÜTAHYA BAŞKANI MEHMET ACET’DEN CORANA ÇAĞRISI

Kütahya Tüfad Şubesi Üyelerimiz olarak Lütfen Duyarlı Olalım…!!!

Bildiğiniz üzere Kovid-19 Virüsü kapsamında 65 yaş üzeri veya kronik rahatsızlığı olanların sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilmiştir. Bulunduğunuz yerlerde eski üyelerimizden (Antrenör Abilerimiz) temas kurabileceğiniz kişilerin ihtiyaçlarının giderilmesi, ahde vefa açısından oldukça önemlidir. Bu konuda biz Tüfad Kütahya Şubesi olarak da üstümüze düşen görevi yapmaya hazırız.

Yaşlılarımızın kendilerini bu denli dışarıya atmalarının altındaki gerçek, yaşadıkları evlerde huzursuzlar mı? Sorusunu akıllara getiriyor. Oğluyla mı, kızıyla mı? Geliniyle mi? vs. kalıyorlar? Kendilerini evde fazlalık mı? görüyorlar. Acaba Aklımıza bu tür sorular ve sorunların olabileceği geliyor mu? Bunların da düşünülmesi gerektiği ve yaşlılarımıza karşı kötü davranışlarda bulunulmaması gerektiğini hatırlatmak istedim.

Gerekli hassasiyeti göstermemiz açısından katkılarınızı bekler saygılar sunarım.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.