Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TÜFAD GENEL BAŞKANI İSMAİL DİLBER KÜTAHYA’DA

Kütahya TÜFAD tarafından ilimizde düzenlenen antrenör eğitim semineri altıncı gününü tamamladıTÜFAD genel başkanı sayın İsmail Dilber altıncı günde semineri ziyaret etti
Altıncı gün sonunda Kütahya TÜFAD şu açıklamayı yaptı:

Antrenör Eğitim Programımızın 6.Gününde Sayın Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim IŞIK ve Belediye Başkan Yardımcımız Abdullah DAMCI nın ev sahipliğini yaptığı Kütahyamızın simgesi Döner Gazinoda TÜFAD olarak misafir olduk.
Her yönüyle ortam mükemmeldi. Başta Başkanlarımıza ve çalışan personeline Tüfad Yönetim Kurulu olarak teşekkür ederiz.
Antrenör Eğitim Programımızı ziyaret İçin gelen Genel Başkanımız Sayın İsmail Dilber’e Kütahyamızın simgesi olan özel Çini tabak hediye edildi.
Yemek yenildikten sonra Gençlik Merkezi ziyaret edildi.
Misafirperverliğinden dolayı Gençlik Merkezi Müdürü Sayın Ercan Şirin’e teşekkür ederiz.
Tüfad Genel Başkanımız Sayın İsmail Dilber, Kayseri Tüfad Başkanı ve Genel Merkez Baskan Yardımcısı Sayın Osman Yozgat, İstanbul Tüfad Başkanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar, Afyon Tüfad Başkanı Sayın Mustafa Keser ve ekibine, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Sayın Tamer Yiğit’ e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kütahya Tüfad Yönetim Kurulu
+17
7
1 Paylaşım
Beğen

Yorum Yap
Paylaş
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.