Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

TTSO’DAN EMET VE HİSARCIK’TA BULUNAN ÜYELER İLE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Emet bor İşletme tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya, Emet belediye başkanı Hüseyin Doğan, Hisarcık belediye başkanı Fatih Çalışkan, Emet bor işletme müdürü Ersan Ayten, Tavşanlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Emre Kul, Mehmet Sözer Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Eser,Meclis üyeleri Hüseyin Korkmaz , Abdülaziz Çıbuk, Tavşanlı Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kerem Gezgin, Emet Esnaf Odası Başkanı Ramazan Seval, Hisarcık Esnaf odası Başkanı Ali Tosun, Emet Ziraat odası Başkanı Sami Yüksel,Hisarcık Ziraat Odası başkanı Yusuf Çalışkan ve her iki ilçe oda üyeleri katıldı.
Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı İzmir Bölge Temsilcisi Emekli Albay Gültekin Aşer`in onur konuğu olarak katıldığı programda Albay Aşer slayt sunumuyla vakfın tanıtımını yaptı.
Bölgesel kalkınmanın ilçeler arası diyalog ve birlik beraberlik içerisinde hareket etmekten geçtiğine vurgu yapan TTSO Başkanı Davut Efe kısa bir süre öncesi gerçekleşen oda kongrelerine katılan tüm üyelere teşekkürlerini iletti.

Başkan Efe memleketimizin gelişimi için her alanda birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini ifade ederek Emet ve Hisarcık ilçelerinin ortak girişimde bulundukları orta ölçekli sanayi kurulumunun bölgenin gelişimine büyük katkı sağlayacaklarına inandıklarını söyledi.Gecede konuşma yapan Hisarcık belediye başkanı Fatih Çalışkan ve Emet belediye başkanı Hüseyin Doğan ortak sanayi bölgesi çalışmalarında hedeflerin her iki ilçede işsizliğe bağlı göçü önleme ve sanayi alanında gelişmek olduğunu ifade ederek sanayiyi tamamlama adına kararlılıkla çalışmaların devam ettiğini ifade ettiler.
TTSO Başkanı Davut Efe Emet Bor İşletme Müdürü Ersan Ayten Hisarcık belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve Emet Başkanı Hüseyin Doğan`a günün anısına birer madenci biblosu takdim etti.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.