Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

TTK’ya işçi alımı Resmi Gazete’de yayımlandı! 1500 işçi alımı ne zaman?

Türkiye Taşkömürü kurumuna 1500 işçi alımı yapılacağı Resmi Gazete’de yayımlandı. Zonguldak halkı tarafından merak edilen TTK işçi alımı süreci Resmi Gazete’de yayımlandı ve süreç resmen başladı. Peki TTK 1500 işçi alımı başvuruları ne zaman alınacak?

TTK’ya 1500 işçi alımı yapılacağı Resmi Gazete’de yayımlandı. Binlerce vatandaş tarafından merak içinde beklenen karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile gerçekleştirildi. 1500 işçi alımına ilişkin süreç bundan sonra Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yürütülecek.

TTK 1500 İŞÇİ ALIMI RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara  göre, Kamu İktisadi Teşebbüsleri ve Bağlı Ortaklıklarının 2019 Yılına Ait Genel  Yatırım ve Finansman Programı’nda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Karar yürürlüğe  konuldu.

Buna göre, son yıllarda kurumdan ayrılan nitelikli personel açığının  kapatılabilmesi için 1500 pano ayak üretim işçisi istihdamında TTK Yönetim  Kuruluna yetki verildi.

Söz konusu işçilerin alımına ilişkin takvim ile usul ve esasları  belirlemeye Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkili olacak.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.