Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TRİBÜNLERDE BUYACAĞIZ,İDDİA VAHİM

Gecenin ilerleyen saatlerinde,bize göre vahim bir iddiayı,ilettiler bize.Geçtiğimiz hafta oynanan,1.amatör lig maçı ile ilgili olarak.Konuyu en sona bırakarak,Salı ve Çarşamba günlerini,kısaca özetlemeye çalışalım.

Salı günü,T.Linyitspor-Çukurköyspor U 15 maçını izlemeye niyetlendik.Biliyorsunuz zaten,Tavşanlı amatör futbolu söz konusu olduğunda,biz yaş grubu,lig,takım ayırmadan,ulaşabildiğimiz her maça her antrenmana ilgi göstermeye çalışıyoruz.

26 eylül beyköy büber kader

Beyköyspor kulübü ikinci başkanı,Murat Kader seslendi arkamızdan.Yöneticilerden,Eyüp Uysal’ın iş yerinde,teknik direktörleri Mustafa Büber’le oturmuşlar,sohbet ediyorlar.Biz de olunca,elbette konu futbol ve amatör sporumuz oldu.Mustafa Büber hoca,bütün transferlerini izleyerek yaptıklarını,ve Beyköy gençlerine de takımlarında şans verme gayreti içerisinde olduğunu söyledi.

26 eylül linyit u 15

İyi de ikinci başkanınız Murat Kader takımı beğenmedi diye,ortalığı kızıştırayım dedim.O ilk maçtı diye diye,söze girdi Murat Kader.İkinci hafta daha iyiydik,teknik direktörümüze ve takımımıza güvendiğimizi gene ekleyeyim diye noktaladı.İkinci hafta maçlarını izleyemedim,Çardaklı maçı,hararetli olmuş,özellikle tribünlerde diye üsteledim.Hem Kader,hem Büber,sahada olan bir şey yok,evet tribünler bir ara gerildi diye geçiştirdiler.İzlemediğimiz için pek de ısrarcı olmadık tabi.Eyüp Uysal daha genç bir arkadaşımız,pek lafa karışmadı,dinlemekle yetindi genelde.T.Linyit-Çukurköy maçını,bende izleyeceğim,seni götüreyim deyince,makbule geçer dedik.Bekle biraz abi,şurada namazımı kılıp geliyorum dedi,velhasılı Mustafa Büber hoca ile,karakova tesislerini bulduk.

26 eylül çukurköy u 15

Maç başlamıştı,doğru tribünlerde yerimizi aldık.Alt yapı maçları,hele de hafta içinde olunca,pek ilgi çekmiyor.Bir elin parmakları kadar izleyici.Çukurköyspor başkanı Sinan Özçiğdem,tribünlerde.O da Çukurköyspor maçı başta olmak üzere,genel olarak çok maçı izliyor.T.Linyitspor alt yapı kaleci antrenörü Ahmet Kandemir de tribünlerde.T.Linyitspor 16 yaş grubu futbolcularından Mertcan Yılmaz’da tribünlerde.Genelde karakovada oluyor.Severim Mertcan’ı,Çukurköylü olduğunu biliyorum,hangi taraftansın,Çukurköy mü,Linyit mi diye takıldım.Yanıt Sinan başkandan geldi,T.Linyitsporlu o diye.

26 eylül çukurköy

Salı günüişte bu tek maçla geçti.Çarşamba U 19 maçları başlıyordu,ilk maç bu kez Çukurköyspor ile Dereboyu Yağmurluspor arasında.Karakovaya geldiğimizde,maçın ilk yarısı bitmişti bile.Tesislere girmeyi tercih ettik,soyunma odasına giden futbolculardan,Çukurköyspor kaptanına kaç kaç diye sorduk,2-2 bitmiş ilk yarı.

26 eylül çobanköy

Tesis görevlilerinin üçü de orada.Ali,Avni ve Ramazan ve Ramazan bayağı yoğun gibiydi.Ali Kaynak olunca,ilk konu T.Linyitspor oluyor genelde ve öyle oldu.Sahamızdaki,ilk yenilgimizi,iş kazasına bağladık,hep birlikte.Sonra sağlıkçı Niyazi bey ve saha komiseri,içeri geldiler,maç başlayana kadar,laf lafı açtı.Tribünler gene cılız ve gene Sinan Özçiğdem başkan ve Mertcan Yılmaz.Hatta sigaramız kalmamış,Mertcan,atladı gitti motoruyla alıp geldi sağ olsun.

26 eylül dereboyu

Çukurköyspğor-Dereboyu Yağmurluspor maçının ikinci yarısı da gene gollü geçti.Önce Çukurköyspor,iki gol bulup,4-2 öne geçti,maçın son bölümlerinde Dereboyu Yağmurluspor karşılık verdi ve maç 4-4 sonuçlandı.

Günün ikinci maçı Moymulspor ile Çobanköyspor arasında oynandı.Sahada temiz ve centilmence futbol vardı.Moymulspor,ilk yarısını 4-0 önde kapattığı maçı,ikinci yarıda Mehmet Bacaksız’ın penaltı golüyle noktaladı.5-0 Moymulsporun galibiyeti ile bitti maç.Maç öncesinde,Moymulspor teknik sorumlusu,Muhittin Başaran’a ve Çobanköyspor sorumlusu Yaşar Uzuncan’a başarı dilemeyi de ihmal etmedik tabi.

26 eylül moymul başkan26 eylül topuz

Moymulspor başkanı İbrahim Sarızeybek,yöneticilerden Hüseyin Topuz ve diğer arkadaşları maçı izleyenler arasında.Hatta tribünde de değiller,tel örgülerin hemen dibinde izlediler genelde.Sarızeybek başkan’a neden oradasınız dedik?Soğuk ve rüzgar neden olsun diye yanıtladı,haklı aslında,bende bayağı bir üşüdüm.Hüseyin Topuz’da kafamıza uygun arkadaşlarımızdan,yönetimde bu kez yer aldı bildiğim.Böyle olunca onu da maçlarda görmeye başladım.Tribünlerde bir baba,Tansel Bacaksız,oğlu Mehmet Bacaksız’ı izlemeye gelmiş.Linyit storenin sahibi ya Tansel,dükkan ne oldu dedim.Evlat ağır bastı abi,kapatıp geldik işte dedi,bravo Tansel’e tabi.

26 eylül bacaksız

Şimdi biraz şu yeni tribünlerimizden bahsedelim.Görünen o ki,dışı seni,içi beni yakar durumuna uygun.Görüntüler koltuklar,vs,vs güzel.Ancak çok rüzgar alıyor ve soğuk oluyor.Eğer arka tarafı ve hatta iki yanları kapatılmazsa,buyarız biz buralarda.Fazla Tavşanlı ağzı gibi oldu ama,tam anlamıyla öyle,buyarız bu tribünlerde ve sade ben değil herkes buyar.Şimdi biz,arada güvenlik görevlisi arkadaşlarla da sohbet ettik.Belki şimdiye kadar bizim gözümüzden kaçan bir konuya vakıf olmuş olduk.Yedek kulübelerinin arkasında bir güvenlik kapısı olsa daha iyi olur düşüncesindeler.Olası aksi durumlarda olaylara müdahale edebilmek için böyle bir kapının gerekliliğinden söz ettiler.Haklılık payları da var bize göre de,yetkililer bu konuyu gözden geçirmeliler.Sizde benim kadar amatörsünüz diye de takıldık bu arada.Biliyoruz özellikle Cumartesi ve Pazar görevlerinde ya da bu karakova görevlerinde,öyle ilave harcırah,tazminat falan almıyorlar.

26 eylül ben serer

Neyse başa dönelim,geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla ilgili bir konuyu ilettiler bize.Ve bizim futbola bakışımız ve yaklaşımımıza göre oldukça vahim iddia.Sahada ki bir sakatlık olayının kasten gerçekleştirildiğini düşünüyorlar.Dahası,bunu sen dile getirmezsen kimse getirmez diye,mesaj yolu ile bilgi verdiler.Konu ilginç,Çarşamba günü,konuyu araştırayım diye yanıtladım.Ve araştıracağım taraflarla konuşabilmenin yolunu bulmaya çalışacağım.Her zaman söylüyoruz,yazıyoruz,futbol dostluktur,kardeşliktir,barıştır.Bu nedenle de,hepimiz,futbolcusu,yöneticisi,hakemi,taraftarı,teknik adamı,saha görevlileri,basını,bu dostluk ve kardeşlik ve barış ruhuna uygun davranmalıdır.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.