Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TRANSFER SES GETİRMELİ YÖNETİM SESSİZ KALMAMALI

Tavşanlı Linyitspor resmi sosyal medya hesabından iki transferi daha duyurdu.İlki Bozuyük Vitraspordan İbrahim Zeytin.İkincisi geçtiğimiz sezon kadromuzda olan Şahin Gizlenci.Her iki transferi de makul karşılıyor her iki tarafa da hayırlı olsun diyoruz.Tabi teknik direktör sayın Sarıgöl’ün yönlendirmesinde transfer çalışmaları sürecek.

30 mayıs bşkn zeytin

Ancak Tavşanlı Linyitsporun Tavşanlı’nın markası olduğuna yöneticilerimizde yürekten inanıyorsa ve bu sezon şampiyonluk hedefleniyorsa buna uygun davranılmalıdır.Taraftara heyecan verecek spor kamu oyunda ses getirecek transferlerde yapılabilmelidir.Taraftarımıza heyecan verecek futbolculardan biri zaten içimizde Mehmet Besler.

27 MAYIS BESLER ŞAHİN

Heyecan dedim anlatmaya çalışayım.Geçtiğimiz sezon genel kaptan sayın Ali Ataş’a,Milli Egemenlik parkında rastlamış tabi sözü anında T.Linyitspora ve transfere getirmiştik.Abi hemen yazma ama sana söyleyeyim,BESLER’i getiriyoruz dedi.Heyecanlandım işte o an ama,hadi canım dedim.Ben Mehmet Besler’in iyi futbolculuğu yanında iyi bir Tavşanlı Linyitsporlu olduğunu bilirim de olmaz o iş zor dedim.Adam 2.ligde Keçiörengücünde banko top oynuyor.Neden rahatını bozup gelsin ki dedik.Ama Ali ATAŞ sözünü yerine getirdi,aldı geldi Mehmet Besler’i.

27 MAYIS BESLER ADEM

Peki Mehmet Besler takımımıza gelirken kendisine verilen sözler yerine getirilebil dimi?İşte burası tartışılır ve tartışmaya açıktır.Gözlemleyebildiğimiz kadarı ile şu an ki yönetim Besler konusunda ayak sürümektedir.Tutumları yanlıştır bize göre ve bir an önce Besler ile anlaşma sağlamalıdır.Dahası Mehmet Besler’i sade futbolcu olarak düşünmekten vazgeçmeli,uzun vade de takımımızın  teknik sorumlu mevkilerinde görebilmenin hesaplarını da yapmalıdır.

Biz bu takımdan,en galiz küfürlerle ayrılanları da biliyoruz.Biz bu takımdan giderken,cam çerçeve indirenleri de biliyoruz.Takımdan ayrılınca icraya koşanları da unutmadık.Dolayısı ile yönetim MEHMET BESLER konusunu acilen olumlu yönde çözebilmelidir.Tavşanlı Linyitspor yönetimi sessizliğini bozmalı,kafasını kuma gömmekten vaz geçmelidir.Sosyal medyada taraftarlar Besler konusuna yoğun ilgi göstermektedir.Sürecin uzaması da her iki tarafa zarar vermekte gereksiz yere yıpranılmaktadır.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.