Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

T,LİNYİTSPORDA YÜZLER GÜLÜYOR

Tavşanlı Linyitspor,bu hafta ada stadında konuk edeceği Bozuyük Vitraspor maçı hazırlıklarına Tunçbilek tesislerinde devam ediyor.Antrenmanda,her zaman ki gibi,teknik sorumlu Erhan Sarıgöl,antrenör Fatih Akdemir ve kaleci antrenörü Fatih Mumcu hazır.

5 aralık dursun cihat

Gözlemleyebildiğimiz kadarı ile,gerek teknik heyet gerek futbolcuların morali üst seviyede.Kısa süreli düşüşün arkasından gelen galibiyetler,öz güveni tazelemiş.

Futbolcularımızın neşesi bize de yansıdı tabi,kısa kısa sohbetlere de iştirak ettik.Tesislere,Murat Kurt ile birlikte girdik,boş gününü memleketine gidip annesini ziyaretle geçirmiş.Adem Denizer’e takıldık gülerek,nasıl penaltı kaçırırsın diye.Futbolun içinde var bunlar,önemli olan kazanmak yanıtını aldık,doğal olarak.

5 aralık kaptan

Cengizhan Gündüz’e takıldık,rakip kaleciyi öldürecekmişsin neredeyse diye.(Son maçta attığı şut,rakip kalecinin başına gelmiş ve bayağı bir yerde kalmış).Erhan hoca ile konuşurken o söylemişti mevzuyu.Cengizhan’la,Veli Akbulut ve Hasan Akbulut kardeşlerin de kulaklarını çınlattık.

5 aralık şahin

Kalecilerimiz Erman Balaban ve Cihat S.Akcan’la da kısada olsa neşeliydik.Erman’a bir ara,yazayım şimdi bu konuşmayı dedim de,aman sakın ha abi dedi.Yok kötü bir şey değil,aramızda olan komik bir mevzu sadece.Şahin Gizlenci’ye el ettik uzaktan,ver bakalım bir poz diye takıldık.Taka telefonla resim alalım,kırmadı tabi sevdiğimizi bilir.

5 aralık cengizhan

Bu arada kaleci Emrah Öztaş yok antrenmanda,sakatlığı sürüyor ve devreyi kapatmış.Muhsin Özçiğdem takımla birlikte çalışıyor.Ve tabi uzun süre önce sezonu kapatan Suat Ünal da yok tabi.

Futbolcuların neşe kaynağı olmaya devam ediyor,masör İsmail Akar.Futbolcuların çoğuna isimler takmış.Rıdvan da bayağı keyifliydi bugün,galibiyetler onu da neşelendirmiş.Eren Şener de çabuk adapte olmuş takıma ve arkadaşlarına.

Takımda özgüven yüksek olunca bu moral üstünlüğü ile,Bozuyük Vitrasporu da yeneriz tabi.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.