Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TLİNYİTSPOR KARAKOVADA ÇALIŞIYOR

BAL temsilcimiz T.Linyitspor ligin ikinci haftasında,deplasmanda Çayırovasporla karşılaşacak.Deplasmanda oynanacak bu müsabaka,suni çim sahada oynanacakmış.İşte bu nedenle,T.Linyitspor Çarşamba ve Perşembe günleri,karakovada antrenmanlarını yaptı.Bu antrenmanlar, U 19 maçları nedeniyle,saat 13.00 da başladı.Cuma günü gene karakovada antrenman yapılacağını ve antrenmanın başlama saatinin 15.00 olduğunu duyuralım bu arada.

27 eylül kaptan fatih

Biz T.Linyitsporun her iki günde yaptığı çalışmayı izledik.Salı günü antrenmanında öğrendiğimiz bilgiyi haberleştirip paylaştık.Gözden kaçıranlar olmuş olabilir diye tekrarlayalım.Bu sezon transfer edilen santrafor Necati Ünal,oynadığı ilk maçtan sonra takımımızdan ayrılmış.Çarşamba günü de bu futbolcunun,eski takımı Silifkeseporla anlaştığını duyduk,kesin bilgi değil tabi.Çarşamba antrenmanında,Eskişehirspor alt yapısından sağbek mevkiinde oynayan Melih Çırak takımla antrenmana çıktı.Tabi aynı futbolcu Perşembe antrenmanında da vardı.

27 eylül zenci

Perşembe günü antrenmanında teknik kadro ve futbolcular daha keyifli geldi bize.Özellikle teknik direktör Sarıgöl oldukça neşeli ve keyifliydi.Küçük bir anektedot nakletmekte sakınca yok sanırım.Bir ara kaleci antrenörümüz,Fatih Mumcu üç kaleciyi de kaleye geçirmiş,şut atıyor.Ne oldu Fatih,üç kaleci ile mi oynayacağız bu hafta diye seslendi.Hocanın yanındaydık,gülüp ekledik,hocam sıkıntı varsa Fatih hoca geçsin kaleye diye.

27 eylül sinan

Perşembe günü antrenmanında iki yabancı futbolcu vardı.Tavsiye üzerine denenmek üzere antrenmana alınmışlar.Birisi forvet oyuncusu,ELHADJİ SALIOU,diğeri stoper SİDYY FALL.İnşallah bütün sezon fal baktırmaz diyede biz takıldık hocaya.Antrenmanın son bölümlerine doğru,İbrahim Zeytin ve Ozan Siner,küçük birer sakatlık yaşadılar.Buz tedavisiyle İsmail Akar yetişti imdatlarına.

27 eylül zeytin

Antrenmanı Erdem Gençlikspor kulübü başkanı,teknik adam Güney Erdem’de izledi.Bir ara Erhan Sarıgöl ile uzunca sohbet ettiler.Gidip sohbetlerine maydanoz olmadık tabi.Bizim gibi T.Linyitsporun sıkı taraftarları da antrenmanı boş geçmediler.Ayakkabıcı Fethi abi,Tuncay Kara,Halil Aydın,Necmettin Yılmaz bizim gözümüze çarpanlar.

27 eylül erhan güney

Her iki günde de takımımızın yöneticilerinin,antrenmanlara ilgi gösterdiğini görmek elbette güzel.İkinci gün başkan Akın Şirin,ilk gün Ayhan Yıldırım antrenmanda.İki gün antrenmanda takımla birlikte olanlar Hüseyin Yeğen ve İlkay Güre ve İbrahim Karakaya.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.