Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR LİGE HAZIRLANIYOR

 

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden TKİ Tavşanlı Linyitspor , teknik sorumlu Sertaç GEZER yönetiminde antrenmanlarını  sürdürmektedir. Yönetim ,teknik heyet ve taraftarlar bu sene artık son senemiz olsun diyerek sosyal medyada  #H3D3FİMİZB3LLİ sloganı ile sosyal medyada yer almaya başladı.

TKi Tavşanlı Linyitspor,  kendi tesislerinde antrenmanlarını sürdürmektedir. TKİ  Tavşanlı Linyitspor Teknik patronu  Sertaç GEZER  hem 8.bölge 3 grubu hem de takım  hakkında bilgiler alma fırsatımız oldu. Gezer sayfa editörümüze yaptığı açıklamalar şu şekilde;

 

 

” Grubumuzda zorlu rakiplerimiz var, İlk maçımızı geçen sene play-off oynamış Gerede FK ile karşılaşacağız. Zor bir maç olacak ama biz hedefimiz doğrultusunda her maça galibiyet parolası ile çıkacağız. Grubumuzda her takım Gerede FK kadar güçlüler, bunun farkında ve bilincindeyiz. Bizim hedefimiz belli geçen sene şansızdık. Bu sene şansımız inşallah yanımızda olur. Bu takımı Tavşanlı halkı kadar çok istiyorum 3. ligde mücadele etmesini hatta bu takım Süper Lig’in kıyısından dönmüş bir takım buralarda olmaması gerekiyor. Biz de bunun farkındayız ve mücadelemiz sonuna kadar olacak biz yılmayacağız Tavşanlı taraftarımızı da arkamıza alarak bu sene herkesin özlemle beklediği 3. lig hayalimizi gerçekleştireceğiz.

Sezonu 18.09.2021 tarihinde Tunçbilek tesislerinde   antrenmanlara başladık. Antrenmanlarımız 3 gün çift 1 gün tek olmak üzere 14 gün sürdü. Antrenmanlarımız fiziksel adaptasyon ve kondisyonel  çalışma ağırlıklı geçti.   2.etap kamp çalışmalarımız 2 gün aranın ardından 04.10.2021 tarih de tekrar başladı . Bu çalışmalar ağırlıklı olarak oyun kurgusunu güçlendirmek ve teknik taktik  çalışmalar oldu. 4 tane hazırlık maçı planladık.  Eskişehirspor ile bir hazırlık karşılaşması yaptık ve  1-0 üstünlüğümüz ile tamamlandı. 2. hazırlık maçımızı Bozcaadaspor ile yaptık onu da 1-0 kazanmasını bildik. Cumartesi günü  Ada Stadında Yenişehirspor ile hazırlık maçı oynayacağız. Bir hazırlık maçı daha oynayıp sezona güçlü ve hazır bir TKİ Tavşanlı Linyitspor olacak.”

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.