Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci
dav

Güncel Haberler

Tki Tavşanlı Linyitspor geleceğe umutla bakacak

Tki Tavşanlı Linyitspor geçtiğimiz hafta basına kapalı düzenlediği üst düzey toplantıda geleceğe umutla bakmak için emin ve sağlam adımlar atmış görünüyor.Belediye başkanları Mustafa GÜLER ve Agah AŞKIN’ında oldukça istekli görünmeleri işadamlarımızın fikirler üretmeleri ve bu fikirleri eyleme dönüştürme hissinin kuvvetli olması Linyitspor için işlerin yolunda gittiğinin göstergesi niteliğinde.. Başkan Akın ŞİRİN şeffaflık adı altında izlediği yol inşallah Linyitsporu olması gerektiği yere taşıyacaktır..
TKİ Tavşanlı Linyitspor’un gerçekleşen toplantısından Haberci gazetemize göndermiş olduğu metin ve resimleri aynen yayınlıyoruz..

dav

dav

dav

dav

dav

dav

18,07,2018 tarihinde Hakan ŞAHİN’in ev sahipliğinde gerçekleşen TKİ Tavşanlı Linyitspor’un 2018/2019 sezonu ve gelecek sezonlar için maddi manevi yapılanması adına düzenlenen toplantıda buluşan birlik beraberlik adına Kaymakamımız Sayın Yüksel KARA önderliğinde 13 kişiden oluşturulan yeni yönetim ile istişare yapmak üzere toplanıldı. Toplantıda Tavşanlı Belediye Başkanı Sayın Mustafa GÜLER , Tunçbilek Belediye Başkanı Agah AŞKIN, Tavşanlı’ lı iş adamlarımızdan Sayın Mehmet YILMAZ ve Sayın Hakan ŞAHİN hazır bulundu. Programından dolayı toplantıya katılamayan Kaymakamımız Sayın Yüksel KARA ve işleri dolayısıyla şehir dışında bulunan Sayın Ahmet BAŞ ile Sayın Zeynel KORKMAZ’ın bulunamadığı toplantıda TKİ Tavşanlı Linyitspor adına önemli konularda istişareler yapılıp fikir alışverişinde bulunuldu. Bu yeni yönetimin oluşmasında etkisi olan başta Kaymakamımız Sayın Yüksel KARA’ya, Akparti İlçe Başkanımız Sayın Nejat TÜLEK’e, Ticaret Odası Başkanımız Sayın Davut EFE’ye ve bu oluşumda elini taşın altına koyarak önderlik eden Tavşanlı Belediye Başkanı Sayın Mustafa GÜLER’e, Tunçbilek Belediye Başkanı Sayın Agah AŞKIN’a ve İş adamlarımız Sayın Ahmet BAŞ, Sayın Hakan ŞAHİN, Sayın Mehmet YILMAZ ile Sayın Zeynel KORKMAZ’a ve Parti Temsilcileri, Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Teşekkür Ederiz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.