Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR ÇOK B.A.L’LI

Bölgesel amatör ligde ilçemizi temsil edecek olan TKİ Tavşanlı Linyitspor çalışmalarını Teknik direktör Sertaç  Gezer yönetiminde devam ediyor. Geçen sezonda takımın başında görev yapan Sertaç Gezer bu sezon iş sıkı tutuyor. Yaklaşık 5 sezondur Bölgesel Ligde  mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor’da artık taraftar takımlarını profesyonel ligde görmek istiyor.

Bölgesel ligde bu sezon çok değişik formatta bir lig uygulaması olacak. Bölgesel lig bu sezon  9  Bölgede oynanacak ve 3’erli gruplar halinde oynanacak. Daha sonra gruplardan 1. olarak çıkan 3 takım kendi aralarında tarafsız sahada  yarım devre şeklinde  1’er maç yapacak. Tarafsız sahalarda oynana yarım devre şeklindeki maçlardan sonra bölgesinde 1. olan takım adını TFF 3. Lig’e yazdıracak.

TKİ Tavşanlı Linyitspor 8.bölge 3.grupta yer alacak;

Kütahya Bölgesinden (2) Yeşilayspor ve E.Ç. Çağlayan Azotspor,

Eskişehir Bölgesinden (3) Yunus Emrespor, Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Sağlıkspor ,

Bilecik Bölgesinden (2) Bozüyük Vitraspor ve Bayırköyspor,

Bolu Bölgesinden  (2)  Yeni Çağaspor ve Gerede 1970 FK  olmak üzere toplam 10 takımdan oluşuyor.

TKİ Tavşanlı Linyitspor  heyeti hem güzel bölgeye hem de iyi gruba düştüler.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.