Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

TIP FAKÜLTESİ DENEY HAYVANLARI BİRİMİNİN ÇALIŞMA İZNİ YENİLENDİ

ayvanları Yetiştirme ve Uygulama Biriminin (DEHYUB) çalışma izni süresi 26 Nisan 2032 tarihine kadar yenilendi.
KSBÜ Merkez Kampüs içerisinde hizmet veren KSBÜ Tıp Fakültesi DEHYUB’un Tarım ve Orman Bakanlığınca verilen çalışma izninin süresi 27 Nisan 2022 tarihinde sona ermişti.
DEHYUB Yöneticisi Veteriner Hekim Aydın Akcılar tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Birimimiz çalışmaya başladığı süre itibariyle üniversitemiz akademik personellerine ve çevre üniversitelerden gelen bilimsel çalışma taleplerine gerekli altyapıyı sağlamış ve birçok proje tamamlanarak bir araştırma üssü haline gelmiştir. Aynı zamanda birimimiz KSBÜ Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurulu’nun düzenlediği Deney Hayvanı Kullanım Sertifika Programlarına da ev sahipliği yapmaktadır. Çalışma iznimizin yenilenmesiyle çalışmalarımız bundan sonraki süreçte de tüm hızıyla devam edecektir.” denildi.

Veteriner Hekim Akcılar sözlerine şöyle devam etti: “Çalışma izninin yenilenmesi için birimimize yeni yönetmelik gereği ihtiyacımız olan tüm altyapı ve teknik değişikliklerde katkılarını ve desteğini esirgemeyen Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya, bu konuda bizimle mesai ve tecrübelerini paylaşan, gerekli her türlü desteği sağlayan Tıp Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Cem Algın’a, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğüne gösterdikleri ilgi ve yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.”
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.