Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

TIP FAKÜLTEMİZDE EĞİTİM AKREDİTASYONU ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Tıp Fakültesi tarafından eğitim akreditasyonu ile ilgili çalışmalara başlandı. Tıp Fakültesi akademik, idari personel ve öğrencilerden oluşan “Öz Değerlendirme Kurulu Üyeleri” eğitim akreditasyonu ile ilgili çevrim içi eğitim aldılar.
#KSBÜ– KSBÜ Tıp Fakültesi Öz Değerlendirme Kurulu Üyeleri, ülkemizde tıp fakültelerinin eğitim akreditasyonu konusunda tek yetkili derneği olan Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneğinden (TEPDAD) çevrim içi eğitim aldılar.Gerçekleştirilen eğitim programı Dernek Başkanı Prof. Dr. İskender Sayek ve KSBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın’ın açılış konuşmaları ile başladı.
“AMACIMIZ TOPLUM SAĞLIĞINI ÖN PLANDA TUTAN ARAŞTIRMACI HEKİMLER YETİŞTİRMEK”
KSBÜ Tıp Fakültesi ile ilgili bilgiler veren Dekan Prof. Dr. Algın, “Amacımız; üst düzeyde bilgi birikimine sahip, ülkenin sağlık gereksinimlerini karşılayabilecek, koruyucu hekimliği ve toplum sağlığını ön planda tutan araştırmacı hekimler yetiştirmek; sağlık hizmetlerinde hastaların her türlü beklentisini dünyadaki en son bilimsel ve teknolojik gelişmeleri uygulayarak, en üst düzeyde, kaliteli, etkin ve verimli bir şekilde karşılamaktır.” dedi.

DERS VİDEOLARI 7/24 ÖĞRENCİLERİN ERİŞİMİNİNE AÇIK”
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının COVID-19 Pandemisi nedeni ile Tıp Fakültesi için de zorlu bir yıl olduğunu belirten Prof. Dr. Algın,“Fakültemizin bilgi işlem alt yapısı bu dönemde üniversitemizin olanakları ile hızla entegre edilmiş ve Mart 2020 itibari ile uzaktan eğitime geçilmiştir. Fakültemizde öğretim üyelerimiz tarafından verilmekte olan dersler Üniversitemizin Uzaktan Eğitim sisteminde kayıt altına alınmakta olup ders videoları öğrencilerin 7/24 erişimine açıktır. Fakültemizde uzaktan eğitim ile ilgili istatistiksel veriler güncel olarak takip edilmektedir.” ifadelerini kullandı.
“SÜRECİ BAŞARI İLE TAMAMLAYACAĞIMIZA İNANIYORUM”
TEPDAD hocalarına teşekkür eden Prof. Dr. Algın şunları söyledi:“TEPDAD’a; ülkemizin tıp eğitiminin kalitesinin yükselmesine, sağlık hizmeti sunumu ve toplumun sağlıklılık düzeyinin gelişmesine sağladıkları katkı için minnettarız. Tıp eğitimimizin akreditasyonu sürecindeki bu önemli an hepimiz için unutulmaz ve çok değerli. Bu süreci başarı ile tamamlayacağımıza inanıyor, saygılarımı sunuyorum.”
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.