Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TİLİNYİTSPOR İLK YARI BİTTİĞİNDE UMDUĞUMUZU BULAMADIK

Ligin 11.haftasına gelindiğinde,T.Linyitsporun zirve mücadelesi hala sürüyordu.Deplasmanda Kocaeli Büyük Derbentsporu,ilk yarının golcüsü İbrahim Zeytin’in iki golü ile 2-0 mağlup etmiştik.Üstelik bu iki gol üç puan getiren goller olmuştu.Lider Aliağa evinde,Çayırovaspor ile,Vefaspor gene evinde Kütahyaspor ile golsüz berabere kalmıştı.Lider ve ikincinin sadece üç puan gerisinde,dördüncü sıradaydık.Sezon bittiğinde grup lideri olan Belediye Derincespor liderin beş puan gerisinde altıncı sırada kalmıştı.

3 mayıs yeğen kulübe

İlk yarının son iki maçında ise T.Linyitspor gene taraftarları hüsrana uğrattı.12. haftada evimizde ada stadında Bozuyük Vitrasporu yenemeyip  1-1 berabere kaldık.Beraberliği bile güç bela kurtarmıştık.87 de Sinan Bozkır atmıştı golümüzü.Kağıt üzerinde kolaydı maç hesapta ve evdeki hesap çarşıya uymamıştı gene..

21 NİSAN SULTAN GAZİ

İlk yarıyı deplasmanda Sultangazisporla oynayarak noktaladık.Tek golle kaybedip üç puandan olduk.İbrahim Zeytin atamayınca takım kazanamıyordu bir türlü.Aliağa futbol A.Ş 30 puanla grup lideriydi,Vefaspor iki puan gerisinde 28 puanla ikinci.Biz 22 puanla beşinci sırada kalmıştık.

20 nisan ben adem hakan

Şampiyonluk zor olacak gibiydi,giden ve kalan futbolcularda göz önüne alındığında yönetim de hatta teknik heyet de karamsarlığa düştü diye düşünülebilirdi.Kaleci Erman Balaban ile başladı ayrılık,istenilen performans alınamamıştı.T.Linyitsporda orta alanda beyin görevini üstlenen,Adem Hakan Ali Denizer’de umudu kesmişti,kendi istedi gitmeyi ve Aliağa’ya gitti,hesapta şampiyon olacak takıma gitmişti.

3 mayıs akar melih

Dedik ya yönetimde umutsuz görünüyordu,onlarda Şahin Gizlenci’yi yolladılar.Duygusaldı mevzu,grubu şampiyon tamamlayamayacak isek,pahalı futbolcuya gerek yoktu.Sol bek daha doğrusu yedek solbek Ozan Siner,iyileştirme isteyince,ona da hadi kardeşim denildi.

21 NİSAN MUSTAFA SARIGÖL

Hep futbolcu gidecek değildi tabi.Yeni gelenler arasında en önemli isim olarak Xawıer Aka göze çarptı.Sezon bittiğinde istenilen katkıyı sağladımı ya da teknik heyet doğru kullanabildi mi,tartışılır tabi.Kaleye üçüncü isim olarak Tanzer Kargoğlu geldi.Gökhan Demirci ve Uygar Üstün yeni iki isim oldular.Takımdaki Ferdi Kösem de zaten ilk yarı bitmeden ayrılmıştı.3 mayıs emre cihat gökhan

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.