Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI’NIN “EFSANE”SİNDEN AÇIKLAMALAR

Bölgesel Amatör Ligde Kütahya’yı 3 Tavşanlı ekibi temsil edecek.

Tavşanlı Tepecikspor teknik patronu ve Tavşanlı Futbol camiasının önde gelen isimlerinden biri olan Erhan SARIGÖL sayfamıza açıklamalarda bulundu.

İsmail Yanık:

Öncelikle bizi kırmadığınız için teşekkür ederim Tavşanlı Haberci olarak. Tavşanlı Tepecikspor ile anlaştınız tekrardan hayırlı olsun. Erhan hocam herkesin bildiği gibi yakından da tanışıyoruz. Hedefi olmayan hiç bir takım çalıştırmadınız. Süper Amatörden bir çok takımı  Bölgesel Amatör Lige çıkardınız. Bu sene Tepecikspor’da hedefiniz nedir?

Erhan SARIGÖL :

Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederim. Çalıştığım tüm takımlarda iyi futbol oynayan izleyenlere zevk veren bir takım oluşturmak hedefimdi. Bunu başardığınızda hedefin üst seviyeye çıkması kaçınılmaz oluyor. Bu yılda aynı düşünceyle yola çıktık. İnşallah başarılı olup Tepecikspor camiasına ve Tavşanlı futboluna katkımız olur.

İ.Y:

Hocam, başarı için en önemli yol bence kemik kadroyu koruyup üzerine transfer yapmaktır. Süper Amatörden oynayıp Bölgesel Amatör Ligde verim alacağınızı düşündüğünüz geçen seneden kaç topçuyu kadronuzda tuttunuz ?

E. S : Geçen seneden 8 futbolcumuz bizimle kaldılar. Talha BOZKURT, Halil MERCAN, Tahir Can KISA, Kadir UZUN, Talha YILMAZ, İsmail KAYMAZ, Kaan VOYVOTOĞLU, Onur Emre FİLİZ arkadaşlarımız bizimle kaldılar. her bölgeye transfer yaptık. Bizim başarı için yaptığımız sadece çalışmak. Takımda aile ortamını yakalayıp çalışırsanız başarı kendiliğinden geliyor

 

 

 

İ.Y : Hocam, Tavşanlı futboluna yaptığınız katkılar belli çok takımı üst liglere çıkardınız. Tavşanlı Linyitspor yaptıklarınızda bellidir kimse bunları inkar edemez. Tavşanlı  takımlarından hangilerini üst liglere çıkardınız ?

E.S : Tavşanlı Linyitspor, Akıncılarspor, Tavşanlı Gençlikspor, Moymulspor ve en son Tepecikspor da Allah nasip etti şampiyonluk yaşadım. Aynı duygu ve çalışma düşüncesini sahaya yansıtırsak bu yılda Tepecikspor ‘umuzu iyi yerlerde görürüz inşallah.

İ.Y : İnşallah hocam peki grubumuz hakkında düşünceleriniz nelerdir? Kağıt üzerinde çok güçlü rakipler var sizcede öylemidir ?

E.S : Gruptaki takımlar kağıt üzerinde zorlu görünse de biz kendi durumumuza bakıyoruz. İyi olursak diğerleri çok önemli değil. Sizlerin de bildiği gibi bu yıl Kütahya‘yı Bölgesel amatör ligde Tavşanlı ‘nın 3 güzide kulübü temsil ediyor. Buda ayrı bir heyecan getirecek Tavşanlı futboluna.

İ.Y: Hocam son olarak da kamp soralım ve eklemek istediğiniz birşey varsa ekleyebilirsiniz. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Tepecikspor’da inşallah sizin önderliğinizde iyi yerlere gelir.

E.S :İlk kamp dönemimizi tamamladık. Hazırlık maçları oynayıp maçalara en iyi şekilde çıkmayı planlıyoruz. Öncelikle Tepecikspor’umuza ve diğer takımlarımıza da başarılar diliyorum. Teşekkür ederim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.