Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI’NIN DERWAL’I UMUTLU

Halen Çardaklısporun teknik direktörlüğünü sürdüren,Tavşanlı amatör liglerinde DERWAL lakabı ile anılan,Hüseyin Kaynak,play of grubundaki düşüncelerini açıkladı.

Sporseverlerin bildiği gibi,play of grubunun ilk maçında,Kuruçaysporu 4-0 yenmiştik.İkinci maçımızda Derbentspor karşısında bana göre favori olan taraftık.Ancak maçın uzatma dakikalarında yediimiz golle 3-3 berabere kaldık.Sonucun böyle olmasında,futbolcularımızın,nasıl olsa kazanırız havalarında olması en önemli etkendi.Beni üzen ve düşündüren asıl konu üç mfutbolcumuzun kırmızı kart görmeli nedeniyle oynamayacak olmalarıdır.

 

4 aralık derwal 11

İlimiz play of grubunda yer alabilmek için önümüzde bir maçımız kaldı.Rakibimiz Ömerbeyspor iki maçını da kazandığı için avantajlı gibi görünüyor,çünkü beraberlik onlara yetecek.Ancak biz Çardaklıspor olarak iyi bir takımız.Ömerbeysporu yenebilecek güce sahibiz ve bunu başaracağımıza inanıyorum.

Son olarak alt yapı konusuna da değinmek isterim.Maalesef birçok kulübümüz alt yapıya gereken önemi vermiyor ya da veremiyor.Tabi Çardaklıspor olarak biz de aynı durumdayız.Hal böyle olunca,kulüplerimizin büyük çoğunluu Tavşanlı dışından futbolcu arayışına giriyor.Bu durum hem Tavşanlı amatör futbolunu olumsuz etkiliyor,hem de kulüplerimize ekstra masraf getiriyor.Bunun yanında tabi özellikle alt yapı çalıştırıcılarında,eğitimci eksikliği mevzusuda var ki bence asıl sorun budur.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.