Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

TAVŞANLI’LILAR İSTANBUL MALTEPEDEYDİ

Tavşanlı Cumhuriyet Partisi ilçe örgütünün organizasyonuyla,9 Temmuz Maltepe mitingine katıldı Tavşanlı’lılar.

Tavşanlı CHP ilçe başkanı Fisun Aktakka Yıldız,yöneticilerden Aliihsan Bakır,Ahmet Erkmen,Ahmet Albay,Berna Kocakurt,Leman Şahin Candemir,Vildan Yıldız Çakır,Sırrı Şad’ın yanı sıra partili üyeler ve özellikle Cumhuriyet Halk partisine gönül verenler çoğunluktaydı.

 

11 temmuz bakır11 temmuz başkan

İsimler arasında yıllardır CHP yegönül vermiş,Şerif Özcan,Tevfik Zengin,Ahmet Mutlu ve İsmail Baran en çok dikkatimizi çeken isimler arasındaydı.

Miting sonrası bir açıklama yapan Tavşanlı CHP ilçe başkanı Fisun Aktakka Yıldız’ın konuşmasından bir bölümü şöyle özetleyebiliriz.

 

11 temmuz albay11 temmuz ben eröz başkan

Hukuka ve Anayasaya saygı, adaleti sağlamanın ilk koşuludur. Hukuk güvenliğinin olmadığı ve adaletin gerçekleşmediği bir toplumda, kamu düzeni ve toplumsal barış sağlanamaz. Adaletsiz toplum ise, insan haysiyetinin zedelendiği bir toplumdur.

 

11 temmuz miting alanı11 temmuz engelli11 temmuz çocuk
Bu mücadele bizim mücadelemiz. Ve biz Türkiye’yiz. Adalet isteyen, barış isteyen, demokrasi, eşitlik, özgürlük ve kardeşlik isteyen Türkiye’yiz. Biz dünyadan kopmak değil, dünya ile barış içinde kardeşçe yaşamak isteyen Türkiye’yiz. Biz kavga değil huzur isteyen Türkiye’yiz. Biz halkız. Bu yol bizim yolumuz, bu meydanlar bizim meydanımız. Bu memleket bizim memleketimiz.
Bu mücadele adalet mücadelesi… Bu yürüyüş bizim yürüyüşümüz. Bu çağrıdaki tüm taleplerimiz karşılanıncaya kadar durmayacağız. Bu yürüyüş artık başladı. Korku duvarlarını yıkacağız. Adalet yürüyüşümüzün bu son günü yeni bir başlangıçtır… Yeni bir ilk adımdır.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.