Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI’DA YASAKLI PERŞEMBE

Tavşanlı’da belirli güzergahlarda sigara,maske,sosyal mesafe kurallarının katılaştığı ilk Perşembe günü,gene etrafı kolaçan etme derdine düşüp indik merkeze şehir merkezine yani.Esas niyetlerimizden biri de İbrahim Türen arkadaşımıza uğrayıp iki çift laflamak.Ama önce tebessüm edelim derim.

Efendim hanım efendinin biri kuşları,özellikle de papağanları severmiş.Gitmiş bir dükkana ve bir papağanı çok beğenip satın almak istemiş.Ancak dükkan sahibinin uyarısı ile karşılaşmış.Hanımefendi bu papağan uzun yıllar genel evde kaldı sıkıntı olabilir sizin için.Yok demiş kadın ve satın alıp papağanı gitmiş evine.

Eve girer girmez papağanın ilk sözleri,ooo yeni patron yeni mekan olmuş.Aldırmamış kadın ama ikirciklenmiş tabi biraz.Sonrasında,evin iki kızı gelmiş.Papağan gene konuşmuş,ooo yeni patron,yeni mekan yeni kızlar.Hanım efendi sinirlenmiş de elinden gelen bir şey yok.Ve en son evin beyi de gelmiş tabi eve ve papağan gene konuşmuş.OOO yeni patron,yeni mekan,yeni kızlar ve eski müşteri,hoş geldin Abuzittin abi..

Aşağıya inip tam Hakan Saçma’nın bürosuna girme niyetindeyiz,İbrahim Türen orada çünkü.Ercan Kuru hocam ile karşılaştık,vaktin vardır abi gel birer çay içelim dedi.Çay ret edemediğimiz içecek,girdik hocanın ofisine.Çokca futbol az buçuk da siyaset konuştuk Ercan hocamla.Ben İbrahim Türen ile biraz sohbet edeceğim deyince de,İbrahim’i yere göre sığdıramadı desem yeridir.İbrahim Türen,Göbel Gençliksporda da hem top oynamış hem hocalık yapmış geçmişte.Ve Göbelspor belki de en muhteşem yıllarını yaşamış Türen ile.Ercan Kuru şöyle dedi,ben bu günlere geldiysem,İbrahim hocamın emekleri sayesindedir.

Hakan Saçma arkadaşın bürosundan daldık içeri bizim İbrahim de orada tabi.Hani böyle samimi dille yazıyoruz ya,şundandır,sevgili İbrahim Türen’de bizim çocukluktan beri arkadaşımızdır.Tunçbilek Madenciler mahallesinde birlikte büyüdüklerimizden.İbrahim Türen’de bize göre Linyitsporun efsanelerindendir,uzun yıllar futbol oynamış ve genel kaptanlık yapmıştır.Linyiti az konuştuk Göbelspor,Akıncılarspor ve Tavşanlı Gençliksporda teknik adamlık yaptığı yılları daha çok konuştuk.Bakalım aklımızda kalanları toparlayabilirsek ayrıca yazmaktır niyetimiz.,

Sonrasında önce reklam powere uğradık,Eren Akkaş kapının önünde çalışmakla meşgul.Sağ olsun onlarda hep hoş karşılarlar bizi,çay içmeden gitmek yok Ali amca dedi Eren.Amcası Kadir’i sordum,Çanakkale’de şimdi dedi,üç ay var daha askerliğinin bitmesine.Kolay gelsin Eren dedik,çıkmışken biraz turlayayım.

Yeşil Bursa çay ocağında aldık soluğu,olsun kapı önünde sehpalar duruyor,dışarıda oturabileceğiz.Bizim Ramazan Akkoç,Ali dayı sigara içmek yasak ha dedi peşin peşin.Kim koymuş bu yasağı,sen mi diye takıldık,ne beni kaymakamlık yanıtını aldık tabi.Alttan aldık bviz de ee ne yapalım emir demiri keser dedik.Arada İlhan Yılmaz geçti önümüzden,ne oturtabildik ne çay içirebildik.Kısaca bir anısını dinleyebildik,onu da ayrıca yazdık.Teknik adamlardan Ahmet Bal gelip geçti gene önümüzden,çok meşgul bu aralar,yanımızda beş dakika oturacak fırsatı bulamıyor.Geçenlerde de böyleydi,çok meşguldü.Keyifliyiz ya neşemiz yerinde ya,hele bir ligler başlasın,o zamanda ben çok meşgul olacağım colombo hocam diye geçti aklımızdan.

Saat 16.00 a gelmiş,Ramazan ben tüyüm kuruyken kaçayım,yaştan kaybediyoruz deyip ayaklandım.Eve gitmek için erken,en iyisi Ahmet Albay’ın mekan paklar bizi deyip yollandık.Domaniç caddesinde As elektiriğe Ahmet Karacan’a uğrayıp üç beş konuştuk.Hem yıllardır tanışırız hem bacanağımız Ahmet Güder’le dünürdür.Geçmişte Akıncılarsporda futbol oynamış olması da cabasıdır.

Ahmet Albay’ın mekanda aldık soluğu,Antalya’ya gitmişti gelmiş ama dükkanda yok.Bilgisayarın başına geçtik,ilk işimizde sigara yakmak oldu tabi.Beş dakika geçmedi Albay bağırıyor ne yapıyon sen Ali Mermer diye.Ne var ne oldu diye diklendik de mevzuyu biliyoruz,sigara içme ya içerde başımıza dert açacaksın deyince tamam be aman be deyip çıktık kapı önüne.Yaklaşık 1,5 saat oyalanıp ayrıldık,Kemal Zeytinoğlu caddesi kantarın orası Çeyza alış veriş merkezi.Bir gariplik var ama ne derken,gözlükleri unutmuşuz.Yaşlanıyorsun oğlum Ali deyip döndük ya da akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş.

Dönüşde Cumhuriyet meydanında Hüseyin Sarıca hocamla karşılaştık.Hüseyin Sarıca deyince işlk önce aklıma Yaylacıkspor gelmiştir hep.Bir anlamda her şeyidir Yaylacıksporun Sarıca hoca.Aarada telefonu çaldı hocanın,işkillendim birden,belki bir değişik haber çıkar diye.Dur abi bir dakika falan dediysede kıramadı bizi hoca.Baktım Kütahya ASKF başkanı sayın Murat Cengiz arıyor.Konuşma sonrası ne iş diye sordum tabi,kulüplerimize yapılacak malzeme yardımı için aramış başkan Cengiz.Zaten sonrada başka bir sitede haberi yapıldı bu yardık konusunun.Bakalım belki bizde Sarıca hocaya takılır gideriz belki,gündüz ki havamıza bağlı olacak.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.