Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

TAVŞANLI TİCARET VE SANAYİ ODASINDA GÖREV PAYLAŞIMI

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerin ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek, aralarında görev dağılımı yaptı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimle birlikte dördüncü kez Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilerek güven tazeleyen Davut EFE, yeni yönetimiyle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Davut EFE başkanlığında yapılan toplantıya, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet SÖZER , Hasan ÖZYAŞAR , Emre KUL , Fehmi PEKER , Kadir KURBANOĞLU , Muhittin UZ katıldı.

Seçimlerin ardından ilk kez bir araya gelen Tavşanlı TSO Yönetim Kurulu toplantısına, Meclis Başkanı İlhami AYDIN da katıldı. Toplantıda, ayrıca görev dağılımı da gerçekleştirildi. Yapılan değerlendirmede, Hasan ÖZYAŞAR ve Emre KUL Başkan Yardımcılığı görevine getirilirken, Fehmi PEKER ise, yeni yönetimde Sayman Üye olarak görev aldı.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.