Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPOR TÜRKİYE KUPASINDA OLMALIDIR

Biliyorsunuz,dünyanın her yerinde olduğu gibi,profosyenel liglerimizden ve amatör BAL liginden takımlardan oluşan,bir Türkiye Kupası düzenleniyor yurdumuzda.Burada asıl amaç üst liglerden ziyade,alt liglerdeki takımlarında kendilerini tanıtabilmeleri ve başarılı olabilenlerin pastadan,maddi anlamda az da olsa pay kapabilmeleri.

Kupanın statüsü zaman zaman değişiyor,kah gruplara ayırıyorlar,kah tek maç üzerinden,kah çift maç üzerinden müsabakaları tamamlıyorlar.Statüyü tam bilemiyoruz,ama bildiğimiz bir şey var.Özellikle de profosyenel takımı olmayan illerin,BAL da oynayan takımlarından en başarılı olanı Türkiye Kupasına dahil ediyorlar.Bu sezon da ilimizde en başarılı takım Kütahyaspor olduğuna göre temsilcimiz olacak.Olsun tabi,bizim için sıkıntı yoktur,başarılı olursa gurur da duyarız.

27 MAYIS BESLER ŞAHİN

Bizim aklımıza takılan şudur bazıları için erken sayılabilir ama bu gibi konularda erken davranmak önemlidir.Geçtiğimiz sezon Tavşanlı Linyitspor BAL da en başarılı takımdı.Doğal olarak da Türkiye Kupasında Kütahya temsilcisi oldu.Ve Kütahyasporda aynı kupada ilimizi temsil eden ikinci takım oldu.Peki bu işin yani Kütahyasporun kupaya katılmasının mimarı kim oldu?Kütahya ASKF başkanı Murat Cengiz.İlimiz adına iyi de iş yaptı doğrusu,bunu da açıkca belirtelim.Kimse yok öyle değil falan demesin,basında çıkan haberler arşivlerde duruyor.

Şimdi bizim Kütahya ASKF başkanında beklentimiz T.Linyitsporun bu sezon Türkiye Kupasına katılmasını sağlamasıdır.Yok olmaz zor iş falan dememelidir Kütahya ASKF başkanı.Ve elinde geçtiğimiz yıl uygulanan emsal karar örneği vardır.Bu sezon için T.Linyitsporunda Kütahya’nın ikici temsilci olarak Türkiye Kupasına katılmasını sağlamak daha kolaydır.

Tabi ki ilimizin değişik üç partisinden oluşan beş milletvekilinden de bu konuya duyarlı olmalarını beklemek hakkımızdır.Bu kişisel bir talep değildir.Bu konu Kütahya’yı Tavşanlı’yı ilgilendiren bir memleket meselesidir.Ve şahsi düşüncemiz bu konunun bu günlerde ilimizin en önemli spor meselesidir.Ve elbette Tavşanlı Linyitspor yöneticileri ve Tavşanlı’nın üst düzey ve etkin yetkili kişileri bu konuya bigane kalmamalıdır.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.