Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPORUN SON TRANSFERİ VE 1.AMATÖR

Tavşanlı Linyitspor en son olarak Serikspordan Vili İsiani’yi transfer etti.İsiani geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Seriksporda geçirmiş.Bal da toplam 24 maç oynamış ve 14 gol atma başarısını göstermiş.Edindiğimiz bilgiler,Gürcü futbolcunun gol sorununa çare olabileceği yönünde.Bunun yanında,bu sene yapılan transferlerin en azından kağıt üzerinde iyi olduğu yönünde.Geçtiğimiz sezonun çekirdek kadrosu da korundu diyebildiğimize göre,bu sene özlenen başarı gelebilir diye düşünüyoruz Tavşanlı Linyitspordan.Tabi bu sezon genel kaptanlık görevine getirilen Ali Ataş’ın yoğun çabalarının gözden kaçırılmaması gerektiğinide düşünüyoruz.Linyitspor taraftar gruplarınında Ali Ataş’a destek vermesinin kendisi için artı olduğu da ayrı bir gerçektir.

Bu sene için 1. amatör ligimizde oldukça keyifli ve çekişmeli olacak gibi görünüyor.Derbentspor,Demirbilekspor ve bu yıl 1.amatörde olacak olan Ömerbeyspor,Tavşanlı’nın isim yapmış futbolcularını kadrolarında topluyorlar.Görünen o ki bu üç takımımız süper amatör lige çıkma yolunda,büyük mücadele verecekler.Bu mücadelelerin,çekişmeli ve seyir zevki veren maçları beraberinde getirmesi doğal olacak.

Takımlarımızın transfer haberlerini daha önce duyurmuştuk.Bunlara ek olarak,Demirbilekspor,Bağlıksporun deneyimli oyuncusu Hidayet Gülsoy’uda kadrosuna kattı.Gülsoy,Demirbilekspora olumlu katkılar yapabilecek futbolcudur bize görede.Aynı şekilde Ömerbeysporda son olarak,Hasan Korkmaz’ı kadrosuna kattı.Son olarak Gençlergücüsporda futbol oynayan,Hasan Korkmaz’ın,daha öncede Ömerbeysporda forma giydiğini biliyoruz.Korkmaz’da Ömerbeyspora yararlı olacaktır diye düşünüyoruz.

 

12 temmuz hidayet12 temmuz hasan korkmaz

Bağlıkspor için,kendimize göre olumsuz duyumlar aldık.Bu sene için,amatör liglere katılmayacağı,sadece alt yapılarda var olacağı bilgisini edindik.Oldukça başarılı geçen yıllardan sonra,bir anda böylesi bir karar(tabi doğruysa) bana yadırgatıcı geldi.

Daha önceleride dile getirdiğimiz ve açıkcası garipsediğimiz bir konuyu da dile getirelim.Biliyorsunuz,önce 1. amatör lig oynanıyor,sonrasında 2. amatör lig.Böyle olunca,1. amatör futbolcuları boş kalmamak uğruna,cümleten 2. amatör ligde boy göstermeye başlıyor.Hadi söyleyelim açıkca yaşı büyük futbolcuların,2. amatörede gitmesi,genç futbolcuların önünün açılmasına engel oluyor.2. amatör lig genç futbolcuların kendini gösterebileceği,gelişebileceği,futbolunun üstüne koyabileceği bir lig olmalı.Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun illerdeki şubeleri bu duruma bir çözüm bulmalıdır,bulabilmelidir.

Hadi papağan gibi tekrarlayalım,amatör sporumuzun en büyük sorunlarından biri ambülans sorunudur.Amatör maçlar oynanırken sahalarda ambülans bulunmamakta,ihtiyaç halinde,sahaya telefonla ambülans çağrılmakta.Tabi biz bunun hükümet sorunu olduğunu da biliyoruz,sağlık bakanlığı maçlara ambülans tahsis etmek için ücret talep ettiriyormuş hastahanelerden.Futbol sakatlıklara açık bir oyun,çok kötü sakatlıklara yol açabiliyor,Tavşanlı’da da bunun örnekleri görüldü.Kütahya ASKF ve tüm kulüp yetkililerimiz,bu sorunu gözden uzak tutmamalı,çözmek için ne yapabiliriz diye çabalamalıdır.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.