Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPORUN İLK DOKUZ MAÇINI HATIRLAYALIM

2022-2023 Futbol sezonuna,evimizde ada stadımızda Kuruçeşmespor maçı ile başladık.İlk yarıda erken dakikalarda Tolga Divrik ile bulduk golü.Tribünlerde hadi devam gelecek derken ilk yarı 1-0 kapandı.İkinci yarı 52 de yedik beraberlik golünü.Ne oluyoruz demeye kalmadı 70 de Oğuzhan takımımızı 2-1 öne geçirdi.Bu skorla tamamlandı maç,üç puanla başlamak güzeldi tabi.
Ligin ikinci haftası ilk deplasman maçımız Bigaspor ile oldu.Golsüz beraberlikle döndük,Çanakkale Biga’dan.Tavşanlı Linyitsporun ilk dokuz haftada gol atamadığı tek maç olmuştu.
Üçüncü hafta,Tavşanlı’mızın bir diğer takımı Tepecikspor ile oynadık.Maçı ilk yarıda bitirmiştik demek mümkün.Mert Türkileri,16 ve 30 da atmıştı gollerimizi.İki Tavşanlı takımı müsabakanın ikinci yarısında birbirini üzmedi diyebiliriz.Ne Tavşanlı Linyitspor daha fazla gol bulma çabası içine girdi,ne Tepecikspor gol atmak için kendini fazla zorladı.
Dördüncü hafta ikinci deplasman maçına gittik.1966 Edremit Belediyespordu rakibimiz.İlk yarıyı Emre Berkan Kahvecioğlu’nun golü ile 1-0 önde tamamladık.İkinci yarı hala dört golle takımın en çok gol atan ismi olan Mert Türkileri ile 2-0 yaptık maçı.90+2 de Ali Yücel Aydın’ın golüne engel olamasak da maçı kazanmıştık bile.Son dakikalarda yediğimiz gol iç açıcı olmasa da kazanmak güzel,deplasmandan üç puan daha da güzeldi.
Beşinci haftaya geldiğimizde rakibimiz gene Tavşanlı’nın bir diğer takımı Akıncılarspordu.Müsabaka 1-1 tamamlanırken yediğimiz gol tam anlamı ile şok olmuştu.Dakikalar 90 ı gösteriyordu ve tamam bitti bu iş zor da olsa kazandık diyorduk.Muzaffer Kılıç’dı Akıncılarsporun golünü atan isim.Tavşanlı Linyitspor 61 de penaltıdan Oğuzhan Türkmen ile bulmuştu golü.Tavşanlı Linyitsporun elinden uçup gitti iki puan diyebiliriz.
Altıncı hafta İstanbul’da Kuştepespor deplasmanındaydık.2-1 kazandığımız maçta gollerin üçü de Tavşanlı Linyitspor futbolcularından geldi.İlk yarıyı Selçuk Yıldırım ve Mert Türkileri’nin golleri ile 2-0 önde tamamladık.Takımın gol isimlerinden Oğuzhan Türkmen,bu maçta kendi kalemize gol atan isim oldu.

Yedinci hafta ada stadında Burhaniye Belediyesporu konuk ettik.Kendi sağlık problerimiz nedeni ile izleyemedik maçı.Aslında rakipte,geçtiğimiz sezonlarda Tavşanlı Linyitsporda forma giymiş isimler vardı ve onlarla konuşabilmek isterdik doğrusu.Orhan Şenmemiş,Kemal Canlı,Burak Gürlekçi,Halil Yekta Kondu aklımızda kalan isimler.Neyse zor geçen maçta kilidi açıp üç puanı alıp getiren isim stoperimiz Serhat Maden oldu.Dakika 61 i gösteriyordu.
Sekizinci hafta gerçekten zorlu bir İstanbul deplasmanına gitti Tavşanlı Linyitspor.Büyükçekmece  Mimarobaspor,gurubun dördüncü sırasında yer alıyordu,12 puanı vardı ve attığı 15 golle gurubun en çok gol atan takımı olma özelliğini taşıyordu.İşte bu zor deplasmandan 1-1 beraberlikle döndük.Üstelik 80.dakikaya kadar da 1-0 galip oynayan taraftık.25 de Oğuzhan Türkmen penaltıdan golümüzü atan isimdi.1-1 beraberlikle sonuçlandı maç.Sekizinci hafta sonunda gurubun henüz yenilgi yüzü görmeyen tek takımı olma özelliği de devam ediyordu.
Dokuzuncu hafta ada stadında Bozcaadasporu konuk ettik.Bizce görünüşe göre kolay maç olacaktı.Ama maç oldukça zorlu geçti.Neyse izlediğimiz maçın ayrıntılarına dalmayacağız.Takımızın tek golü 76 da penaltıdan Mehmet Tolun’dan geldi.Mehmet Tolun da ilk golünü atmış oldu bu sezon.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.