Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPORUN BEYEFENDİ KAPTANI MEHMET BESLER

MEHMET BESLER deyince Tavşanlı Linyitsporlu olup da tanımayan yoktur elbette.Belki yanlış ifade ettik,Tavşanlı’lı futbolseverler demek daha doğru olur.Sanırım bu da yanlış oldu,Tavşanlı’lı olup da Mehmet Besler’i tanımayan yoktur diye düşünürüz.Aslında yurt genelinde çok büyük bir kesiminde sevgili kaptan Mehmet Besler’in tanınan bir isim olduğunu biliyoruz.

28 temmuz besler takım kaptan

Centilmen sporculuğunun yanında gerçek bir beyefendidir Besler.Tavşanlı Linyitspor taraftarlarınca da hak ettiği değeri almıştır kaptan.Adına şarkılar yazılmış ender futbolculardandır.Kimler geldi,kimler.Hepsi de gittiler.Jübileni bizde yap Mehmet Besler.Mehmet Besler’de her zaman Tavşanlı Linyitsporu,bütün içtenliği ile benimsemesi ve kavraması nedeniyle,her türlü sevgiyi ve iltifatı hak etmektedir.

28 temmuz besler kaptan 13

TFF 1.lige yükselme yolunda T.Linyitspora en çok katkısı olan futbolculardandır,Besler.Belkide birincisidir,T.Linyitspor Mehmet Besler ve arkadaşları ile büyümüş ve tabi Besler ve arkadaşları Tavşanlı Linyitsporla büyümüştür.Gelin hep birlikte sevgili kaptanın kariyerini kısaca hatırlayalım.

28 temmuz besler 12

Futbol yaşamına,10.02.200 yılında Akdeniz Üniversitesinde filiz lisansla başlamış.Sonrasında amatör olarak Bucak Belediye Oğuzhanspor.Profesyonel yaşama Kütahyasporda adım attığı tarih,25.08.2004.Sonrasında bir yıl Yeni Burdur Gençlikspor günleri.Ve 29.08.2008 tarihinde T.Linyitspora geliş.Şimdiki teknik direkdörümüz,Erhan Sarıgöl alıp getirmiş.Ve bütün sporseverlerin bildiği,muhteşem altı yıl.Yaşayanlar bilir,anlatmaya ne satırlar ne sayfalar yeter.

28 temmuz besler11

Ve futbolun doğası içinde yer alan ayrılık 31.05.2014 yılında geldi.İnancımız odur ki sevgili kaptan hiç istemese de ayrıldı T.Linyitspordan.İkinci ligde Keçiörengücüspora transfer oldu.Keçiörengücünde dolu dolu dört yıl geçirdi.Futbolun beyefendisi,centilmeni Keçiörengücüsporda da kısa sürede kaptanlığa layık görüldü.

T.Linyitsporun BAL da geçireceği ikinci sezon öncesi,o günlerin genel kaptanı sevgili Ali Ataş’ında büyük çabaları ile yuvaya döndü sevgili kaptan Besler.T.Linyitsporun sana ihtiyacı var denilince,dayanamamıştı.Takımdaki beklenmeyen olumsuzluklar,geçtiğimiz sezon başarıyı getirmedi.Futbolda başarının gelmesi,bir çok etmenin bir araya gelmesiyle mümkün oluyor.Bu sezon MEHMET BESLER ve arkadaşları ile yeni umutlara yelken açacağız.

28 temmuz besler bal

18 yıllık futbol yaşamında sadece bir kez Keçiörengücünde kırmızı kart gördüğünü vurgulayarak,kısaca kariyerine göz atarak noktalayalım.

1.LİG  110 MAÇ  7 GOL

2.LİG  74  MAÇ  1  GOL

3.LİG  116 MAÇ  7 GOL

BAL      21  MAÇ  1 GOL

TÜRKİYE KUPASI 5 MAÇ

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.