Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPORDAN BEKLENTİLERİMİZ

Tavşanlı Linyitspor dün itibariyle sessizliğini bozdu ve iki transfer haberi duyurdu.Cihat Öztürk ve Sami Serdar Yılmaz sayın Sarıgöl’ün geçen sezondan tanıdığı futbolcular.Zaten hocanın göreve resmen başladığı gün bu işaretleri verdiğini de biliyor ve saygı duyuyoruz.Dahası her iki futbolcunun T.Linyitspora yararlı olabileceğine biz de inanıyoruz.

Tavşanlı Linyitspor yönetiminin transfer çalışmalarını da duyuyoruz.Elbette biz futbolun içinde olanlar kadar bu işleri bilemeyiz.Yazacaklarımız taraftar gözüyledir sadece.Hep ne diyoruz,Tavşanlı Linyitspor bu şehrin markasıdır,Tavşanlı’nın milli takımıdır,ilçemizin,Galatasarayı,Fenerbahçesi,Beşiktaşıdır.O zaman bu kulübü yönetenlerde bunun farkına varmalıdır.

27 MAYIS BESLER ADEM

Daha önce de yazdık,bu sezon şampiyonluğa oynayacak kadroyu oluşturabilmelidirler.Bir kere iyi bir kaleci ve onun sağlam bir yedeği gereklidir.Buyrun isimde yazalım,geçmişde takımmızda olalardan hem de.Ali Tokat,Ömer Buldu ve Kazım Kaan Kozak,en azından üçünden ikisi iş yapar takımımızda.

İyi bir oyun kurucu zaten elimizde mevcut Mehmet Besler.İyi futbolculuğunun yanı sıra iyi bir T.Linyitsporlu olduğu tüm taraftarlarca da bilinmektedir.Hak ettiği değer verilmeli her halükarda takım da tutulmalıdır.Ve yönetimin BESLER konusunda elini çabuk tutması gerekmektedir.Para mevzuu sıkıntılı geliyorsa,gidip ÇELİKLER HOLDİNGİN kapısını çalın kardeşim.Tavşanlı’yı,Tunçbilek’i zehirleyip duruyorlar,Besler’e sponsor olsunlar.Akıl vermek benden hayata geçirebilmek yönetimden.

7 ekim özcan

Besler’in yanına iki savaşçı lazım tabi.Geçen sezon takımda olan Adem Hakan Ali Denizer ve Osman Buğra Uysal bu işi götürebilir.Ve iyi bir golcü şart bu takıma,daha iyisi bulunamayacaksa,Özcan Alkan aranan isim olabilir.İnceleyin geçen yıl ki maçlarımızı,adam yarım devre oynadı,takımın en çok gol atanıydı.

Sözün özü bir takımın başarılı olabilmesi için, altı kişi yeterli olur.İyi bir kaleci,sağlam bir stoper,oyun kurucu bir beyin,iki savaşçı ve bir golcü.Böyle futbolcuları sayın Erhan Sarıgöl’e teslim ederseniz,helvayı yapar hoca.Ve U 19 takımımızda da A takımda takımı zorlayacak gençlerimiz olduğunu hepimiz biliyoruz.Kendilerine güvenilebildiğinde gelecekte çok daha başarılı olabileceklerdir.

29 nisan linyit u 19

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.